Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rejtettről hívott?
így több fát tudtam lopni
Elcseszi az ember egész délutánját...mert csak várunk, de semmi...telszámot meg elfelejtettem kérni tőle
engem Fesztergomon akartak átverni
korsó sört kérek!
adom az 500ast csaj meg vissza ad 7 valamennyit
azt hitte hogy 1000est adok, de így is többet húzott le mint amennyi ki van írva
frédi-béni motor,, pedálos-lenditös,,
Le volt dumálva jönnek megnézni a motort ma, kisteherrel, ha tetszik el is viszik. Sráccal beszéltem 1 körül, azt mondta 3felé itt lesznek, faterom direkt kivett egy fél nap szabit, hogy itthon tudjon lenni, srác mondta, ha ideérnek majd hív(keceli amúgy, az ide olyan 25km)...nah azóta is várom a hívását. Nincs nekem bajom avval, hogy nem tudott eljönni, vagy meggondolta magát és talált másik motort, de akkor szóljon, nagyon fel tudom magam idegesíteni az ilyenen, nem az első ilyen eset ez már...
jah... ezt akartam
jo estét gázos luvnyák,,
Üdvözletem
félreértesz...nincs veled semmi bajom, csak ez a buzi ország idegel fel...mindenki bólogat hogy milyen aljasok a politikusok,erre még aznap átveri a másik szegény embert a butikban/benzinkútnál/étteremben...
Nem kevés pénz.. de azért bene kapjál éppen ezért irtam innen oda nem annyi!
Miért?Szerinted 60 ezer forint kevés pénz?Másnak annyi a havi keresete....csak magyarországon mindenki jól lehúzza a másikat,azért kérnek jóval többet...
Miért van az hogy amiból egy csomagot 5000-ért jön,de a magyar posta ugyanazt a csomagot ennek a többszöröséért viszi el?
Ráadásul a külföldi jóval többet keres...
Egyébként haverék bérelnek konténert,kocsikat hoznak be...bedobni + egy motort már nem tétel nekik...
Nemtudom de a 60az jó valszeg kinti szálitón keresztül jön(több cuccal/motorral..)csak innen ki 60bol?ÁÁÁ nelegyen igazam de kizártnak tartom...szvsz
szívás....de én arra is gondoltam hogy veszek Ebay-on,kimgyek és hazahozom...még kirándulok is egyet...
nemgondoltuk hogy nem lehet levizsgáztatni . később derült ki hogy 94 től vagyb hogy lehet honosítani.
ez 2000 ben volt.
és nem tudtátok hogy 90-es vagy nem tudtátok hogy nem lehet levizsgáztatni?
mi is akörül hoztuk be CBR 600 at amerikábul de jól beszoptuk mert 90es és nem lehetett levizsgáztatni, venni kellett egy új vázat.
hú,emlékszel mikor tankoltunk annál a kútnál,ahol egy kutya is feküdt,másnap meg szó szerint prüszköltek a motorok...enyém be sem akart indulni...
Idén már rutinosak voltunk! Minden tankolásnál kellett a benzinbe löttyinteni egy kevés injektor tisztítót! A jószagú román benzinek "áldása". . .
rosz hengerfejtömítés
lap vékony volt és nem volt rajta semmi réteg
szerencse hogy volt itthon egy utángyártott (3x vastagabb)
na beindult a szörnyeteg?Miért eszi a vizet?
na na,EZ kell nekem!
jaja ezt néztem
hát én 60-ból megoldom...annyiért hoznak be nekem Harley-t USA-ból...
nekem nincs...azt mondtad h azt nézted...vagy a hillibirrill-t?