engem Fesztergomon akartak átverni
korsó sört kérek!
adom az 500ast csaj meg vissza ad 7 valamennyit
azt hitte hogy 1000est adok, de így is többet húzott le mint amennyi ki van írva
Le volt dumálva jönnek megnézni a motort ma, kisteherrel, ha tetszik el is viszik. Sráccal beszéltem 1 körül, azt mondta 3felé itt lesznek, faterom direkt kivett egy fél nap szabit, hogy itthon tudjon lenni, srác mondta, ha ideérnek majd hív(keceli amúgy, az ide olyan 25km)...nah azóta is várom a hívását. Nincs nekem bajom avval, hogy nem tudott eljönni, vagy meggondolta magát és talált másik motort, de akkor szóljon, nagyon fel tudom magam idegesíteni az ilyenen, nem az első ilyen eset ez már...
félreértesz...nincs veled semmi bajom, csak ez a buzi ország idegel fel...mindenki bólogat hogy milyen aljasok a politikusok,erre még aznap átveri a másik szegény embert a butikban/benzinkútnál/étteremben...
Miért?Szerinted 60 ezer forint kevés pénz?Másnak annyi a havi keresete....csak magyarországon mindenki jól lehúzza a másikat,azért kérnek jóval többet...
Miért van az hogy amiból egy csomagot 5000-ért jön,de a magyar posta ugyanazt a csomagot ennek a többszöröséért viszi el?
Ráadásul a külföldi jóval többet keres...
Egyébként haverék bérelnek konténert,kocsikat hoznak be...bedobni + egy motort már nem tétel nekik...
korsó sört kérek!
adom az 500ast csaj meg vissza ad 7 valamennyit
azt hitte hogy 1000est adok, de így is többet húzott le mint amennyi ki van írva
Miért van az hogy amiból egy csomagot 5000-ért jön,de a magyar posta ugyanazt a csomagot ennek a többszöröséért viszi el?
Ráadásul a külföldi jóval többet keres...
Egyébként haverék bérelnek konténert,kocsikat hoznak be...bedobni + egy motort már nem tétel nekik...
ez 2000 ben volt.
lap vékony volt és nem volt rajta semmi réteg
szerencse hogy volt itthon egy utángyártott (3x vastagabb)