Szerintem Magyarország egy csodálatos hely, pl már minden évben megrendezésre kerül az októberi tüntetés
lassan pólókat fognak gyártani, hogy "OTT VOLTAM". Hól van még egy ország ahól ünneplik a tüntetést?
Szia Bálint!
Felküldheted Dömééknek, de nem biztos hogy a héten fel tudok menni...Zoozee-t nem tudom utolérni,a blokk még mindig nincs készen...
Ma meg a fizetésem egy részét hajkurászom, mert még mindig nem afták oda...de kell mindenképpen...csak nem akarom hogy link alaknak gondolj...
Frankon itt csak hajtasz mint állat aztán semmid nincs 1 rohadt motor extra! a lakást meg neis emlitsük....én már ráuntam a kinlódásra, ennyiidős fejjel is belefogok vágni, ugyhogy a fiataloknak főleg belekell...
naja,ismerettség kérdése az egész, najó 80%ban... de valakit mindig lehet találni,még az az ismerősöd ismerősének az ismerőse... stb, meglehet oldani valahogy
ja persze, oldd meg csodálkoznak hogy nem igen van itthon fiatal munkaerő...nem értem hogy miért teszik.... akinek van egy kis anyagi háttere meg ambiciója az tuti elmegy innen suli után.
Szerintem Magyarország egy csodálatos hely, pl már minden évben megrendezésre kerül az októberi tüntetés
lassan pólókat fognak gyártani, hogy "OTT VOLTAM". Hól van még egy ország ahól ünneplik a tüntetést?
Pont tegnap nézeggettem a 2007-es GG túra képeit...amikor ott álltunk a benzinkútnál az essőben és szereltük a vasadat....
Felküldheted Dömééknek, de nem biztos hogy a héten fel tudok menni...Zoozee-t nem tudom utolérni,a blokk még mindig nincs készen...
Ma meg a fizetésem egy részét hajkurászom, mert még mindig nem afták oda...de kell mindenképpen...csak nem akarom hogy link alaknak gondolj...
Sajna...