Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

apád farkát áll 1 éve!
Nyáron még mentél vele....
Az enyém viszont (gasgas) tavaly augusztus óta áll...és persze fizetem rá a törlesztőt...
Franya képek!
Szegény kötöem ha tudta, milyen kezekbe kerül...
És milyen érzés utca után terepen?
Akkor jösz 2 hét múlva, (18-19)
barátnőidnek akkor jó lehet ha 1 éve áll
KTM SXC 400 SUPERMOTOT akaroooooooooook pont 1 éve áll
Hello
jóéjt
Gondolom....
jó kis móka lehetett tökig érő sárban veretni
gépezet jól szuperált?
Na én nyugvásba mentem át...jóccakát mindenkibe!
Neked is
Jaja...amilyen szarul indult (eső) végül olyan jól sikerült a dolog, mindenki nagyon élvezte
Szép estét
ma volt az a ktm-es nap?
nagyon jófajta képek
Andrisnak:
ma volt itt a szerelő!
de miven nincsen meg pár szimering így azután kell járni, hétfőn vater bennt megkérdezi hogy lehet-é esetleg...se
meg a jó dobronyát is meg kérdezzük asszem
ez nem speed gép, nem kell rajta hasalni!
én mit mondjak? a gép bír menni
Hasonló eset már velem is volt, de Én eddig még mindig meg tudtam állni valahogy Sajnos elég alacsony vagyok...170centi, hozzá még társul 68 kiló ...kéne fogyni egy 3-4-5kilót, hogy jobban menjen a gép
mikor kicsit falaztunk én is levettem.... elindultunk haza,és a sárba meg kis kertigéppel beleragadt 1 öreg bácsi!Megálltunk kiszedtük neki a gépet!indultunk volna ,felszáltam a motorra balról és a jobb lábam meg nem ért le,mert véletlenül 1 gödörbe léptem és onnan meg a lendülettel elborultam.... pancser
Én, ha valami kisebb részen motorozunk mindig lerakom valami biztonságos helyre a táskát...elrejtem pár fa mögé vagy valami, tanultam a múltkori esetből...akkor mellényzsebben volt a telefon, a teló kijelzőjét a km óra törte a be, a km órát meg a telefon kijelzője...potom 50.000 kár...
előbb még azt mondtad hogy nem lesz kész jövő hétre...
ja igen egyértelmű....múltkor én vágtam 1 hátast teló minden a táskában fényképező.....100kg vok 190 cm de nem tört össze szerencsére
Nem tudom holnap kiviszem-e a fényképezőt, nem fogom tudni hova lerakni a táskát a sár miatt, magamon meg nem akarom hagyni, ha véletlen nyomok 1 hátast törik minden
akkor kérünk képeket legalább ezzel vigasztalódjak és akkor legyetek nyakig sárosak....
Finom kis eső volt ma, holnap nagyon nagy motorozást rendezünk Már a belem se ég
neked!
nah kinek van meg minden cucca a TS-Rhez?
kivéve pár tömítést, szimgeringet
Örülök, hogy örülsz Írj a készítőknek
fasza pontos..... csak 1 tanya nevét rontották el,a terep meg az út az geci jó.....