ma volt itt a szerelő!
de miven nincsen meg pár szimering így azután kell járni, hétfőn vater bennt megkérdezi hogy lehet-é esetleg...se
meg a jó dobronyát is meg kérdezzük asszem
Hasonló eset már velem is volt, de Én eddig még mindig meg tudtam állni valahogy Sajnos elég alacsony vagyok...170centi, hozzá még társul 68 kiló ...kéne fogyni egy 3-4-5kilót, hogy jobban menjen a gép
mikor kicsit falaztunk én is levettem.... elindultunk haza,és a sárba meg kis kertigéppel beleragadt 1 öreg bácsi!Megálltunk kiszedtük neki a gépet!indultunk volna ,felszáltam a motorra balról és a jobb lábam meg nem ért le,mert véletlenül 1 gödörbe léptem és onnan meg a lendülettel elborultam.... pancser
Én, ha valami kisebb részen motorozunk mindig lerakom valami biztonságos helyre a táskát...elrejtem pár fa mögé vagy valami, tanultam a múltkori esetből...akkor mellényzsebben volt a telefon, a teló kijelzőjét a km óra törte a be, a km órát meg a telefon kijelzője...potom 50.000 kár...
Nem tudom holnap kiviszem-e a fényképezőt, nem fogom tudni hova lerakni a táskát a sár miatt, magamon meg nem akarom hagyni, ha véletlen nyomok 1 hátast törik minden
Nyáron még mentél vele....
Az enyém viszont (gasgas) tavaly augusztus óta áll...és persze fizetem rá a törlesztőt...