úgy legyen!
vaterral beszéltem aztmondta hogy 1-2 hogyha a suzukitól rendeljék és ha van egyálltalán!
másik ilyet szól: nem nagyon kéne ezzel mennem. Mondom muszáj lesz mert jöttök motorozni és szeretnék én is menni...vagy kell egy másik motor
aztán mondta, hogy 500 KM ig bejáratos
az legyen az én dolgom
Jó reggelt vietnám, kétséges a mai motorozás Elköltöttem az összes pénzmagom benzinre, de emlékeim szerintem apa hozott a 20literes kannába benzint a fűnyírónak, lehet kommandósat fogok játszani és leszívok belőle 7-8litert
Á, látott ez szerintem ennél cifrábbakat is, az előző tulaj endurokrosszban versenyzett vele...
Mentem én a 625-tel is endurokrosszon...
Az majd előtte fog kiderülni, most még eléggé kétesélyes a dolog
Jó is volt...bár az annyira nem tetszett mikor az előttem elesett csóka pont akkor sikerült berúgja a gépét mikor én 3 m-rel mögötte voltam és tőgázon megpróbált elindulni...onnantól kezdve inkább csak sejtettem hogy merre kéne menni
Működött hibátlanul, még a fogyasztás is kezd egész jól alakulni, az egy órát simán végignyomtam anélkül hogy tartalékra kellett volna tenni (pedig a pályáig is lábon mentem).
vaterral beszéltem aztmondta hogy 1-2 hogyha a suzukitól rendeljék és ha van egyálltalán!
másik ilyet szól: nem nagyon kéne ezzel mennem. Mondom muszáj lesz mert jöttök motorozni és szeretnék én is menni...vagy kell egy másik motor
aztán mondta, hogy 500 KM ig bejáratos
az legyen az én dolgom
vagy Terminátor?
http://www.vatera.hu/meglatni_...
Különben...tudod...meg kell hogy öljelek...
Mentem én a 625-tel is endurokrosszon...
Az majd előtte fog kiderülni, most még eléggé kétesélyes a dolog
Működött hibátlanul, még a fogyasztás is kezd egész jól alakulni, az egy órát simán végignyomtam anélkül hogy tartalékra kellett volna tenni (pedig a pályáig is lábon mentem).