Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem kellenek a kurvák :) a motoromat AKAROM:)
Nem tudod a telefonszámát
várjunk csak!Beköplek faterodnak ,h lenyúltad a benyát és már te se motorozol ma geci vok
Akkor én majd kettőtök helyett is motorozok
vigasztaljon az én se mek ma motorozni szolidaritásból
Attól még lehetsz boldog, hogy nincs motorod...lehet zoozee küldött neked arab sziámi iker kurvákat, vagy valami hasonló meglepetést
hát Zozi azt mondta hogy hétvégén már boldog leszek!.... de nem veszi fel. se ő se a dávid...innentől kezdve ezt a hétvégét is baszhatom
jah és 1-2 hét
*rendelik
úgy legyen!
vaterral beszéltem aztmondta hogy 1-2 hogyha a suzukitól rendeljék és ha van egyálltalán!

másik ilyet szól: nem nagyon kéne ezzel mennem. Mondom muszáj lesz mert jöttök motorozni és szeretnék én is menni...vagy kell egy másik motor
aztán mondta, hogy 500 KM ig bejáratos
az legyen az én dolgom
mindegy...az a lényeg hogy az enyém 5 nap mulva duruzsolni fog...illetve visítani..
nem azt mondtad hogy most hétvégén hozod el?
egyszer! mentem vele nyáron,amikor meg is állt.
Delte Force akciócsoport vagyok. És jelentem teljesítettem a küldetést...8,5liter züzemanyaggal várom a mai motorozást
Rambo Sutyerák
vagy Terminátor?
Jó reggelt vietnám, kétséges a mai motorozás Elköltöttem az összes pénzmagom benzinre, de emlékeim szerintem apa hozott a 20literes kannába benzint a fűnyírónak, lehet kommandósat fogok játszani és leszívok belőle 7-8litert
tessék GD, ez neked való:
http://www.vatera.hu/meglatni_...
ajánlom!
Különben...tudod...meg kell hogy öljelek...
Rajta leszek majd a témán!
azért remélem, el tudsz jönni valahogy....
Á, látott ez szerintem ennél cifrábbakat is, az előző tulaj endurokrosszban versenyzett vele...
Mentem én a 625-tel is endurokrosszon...
Az majd előtte fog kiderülni, most még eléggé kétesélyes a dolog
18-19?
Jó is volt...bár az annyira nem tetszett mikor az előttem elesett csóka pont akkor sikerült berúgja a gépét mikor én 3 m-rel mögötte voltam és tőgázon megpróbált elindulni...onnantól kezdve inkább csak sejtettem hogy merre kéne menni
Működött hibátlanul, még a fogyasztás is kezd egész jól alakulni, az egy órát simán végignyomtam anélkül hogy tartalékra kellett volna tenni (pedig a pályáig is lábon mentem).