Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bazski felraktam bátyám telójára a worms-öt és kb 2+2centis ablakban nyitja meg vmelyik nap felvinnméma a telóümat és felrakhatnád enyémre mert bátyáméról uygan úgy nemtom átküldeni
na most mentem csá
tegap ott fater mociával felugrattam utána meg épp hogy fel tudtam menni lesett a fordulatszám és azért mégse annyira nyomatékos mint a 300 as ezért nem szeretek más motorjával menni
myvipes videódat meg szeretném próbálni én is. bár kitudja mennyire bontjátok le
igazából úgy gondoltam hogy nem hátráltatlak titeket
meg nem állok keresztbe előtted felfelé
majd ha kész lesz a t4r mutasd meg mit hogy kell csinálni
most hogy nem vagyok tudtok motorozni
ááá ezek régi képek itt nem nagyon ment még
mondjuk most se nyomom vmi jóül de enen a mandíneren át szoktam menni szal nem fordulok rajta hanme felmegyek rajta (myvipen van vidi)
bocsi, Andrisnak akart menni... csak a k betűt figyeltem a név elején ez már ilyen motor utáni vágyakozás
én mégis hogy számát se tudom ja hogy motorozzak és találjam meg vhol? az most nem fog menni nicsn elsőtelóm
nincs kedved megpróbálni elérni Zozit?
ja emlékszem
viszonyításnak írtam
miért akarsz egyből krosszpályára menni?
EZ EGY ENDURO!
Gyönyörű a táj felétek, kirándulj egy nagyot!
Egyrészt nem töröd össze magad, másrészt nem baszod szét a blokkot....sztem faterod kitépné a szakállát,. ha 1 napra lenne csak jó a gép...
Akkor inkább mégsem megyek
Olyan messziről tán csak nem tudsz megölni

Tegnapi képek
nem fogod...
Az hogy felküldöd egy dombra vagy siratóra, még nem teszi gallyá....az igen, ha mondjuk 4x megmászol vele egy hegyet..
Nekem szerelő azt mondta hogy 2 tankig ne terheljem, de nyugodtan pörgessem.Ja és hogy úgy állítsam be a karbit hogy ne csak sok olajat, de benzint is kapjon...
Aztán azt csinálok vele amit csak akarok...2 tankot egy nap alatt ki lehet motorozni....
Nem értem hogy neked miért kéne 500 km-et járatnod...nem hinném hogy nagyobb terhelést kap a blokkod, mint az enyém.
Kiscsuka emlékszel?
a crosspálya hossza 1980M vegyünk 2KM nek
szóval csak 250 kört kell megtennem
Sirató a legjobb az egész endurozásban
hányszor megmásztam már én ezeket a dombokat!
de 500 Km az nagyon sok
mi van akkor ha 2 tank után folyamatosan amennyire tudom tépen a pofikáját?
nah úgy néz ki megtaláltam neten a szimeringek méretét!
talán ennyivel is előrébb vagyunk
na ezért megkaparok majd a zacskódon!
...azért sok srác a fél életét odaadná ha lehetne neki legalább egy olyan.....