Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazán nincs mit
naon szépen köszi...jónak tűnik
hazaértem. szóbelim jó lett...írásbeli majd kiderül,1 hónap... mindjárt meygek a düvillel egy karikát ZOZIIIIIIIIIII miért nem veszed fel?:( mi van a motormmmal?
Prof! Katonai térképpel tudok szolgálni ITT Áttekintőt meg a képen
vki nem tud nekem térképet mutatni amin földutak vannak jelölve?
kilóárban átveszem...
nehez ez a szar irasbelin tul vagyok szobelire egy oraja varok... Zozi motorozunk mar holnap?
Egy IKARUS típusú 1964-es Tűzoltóautó CSepel alváz ,motor, működőképes úgy lett odaállva vele
Eladó amúgy ha valakit érdekel az ilyesmi
vazz, mi az a csoda bugyiszínű a háttérben?
jó csak nem akarom megverni a Naturásokat
kalinka 4ever
Jááááj, kommersz barack meg portoricoi nem jó együtt
mindenhol lehet motorzni főleg enduró motorkerékpárral ...csak van ahol nem szabad......de ez nem rontja az élvezeti értékeket...sőt....
andris mindjárt kiderül kell -e arra mennem feléd ..mert akkor csörgök neked....nemsokára.....
nájsz....
szevasztok pisisek!
altárón lehet még motorozni nemtudod?

csilliárdos vagy.......
halihó, az idő fantasztikus....
utálom ha porzik az ut...
Jó Reggelt
milyen jó időnk van
Hát barátom, nem kívánom hogy így "tele" legyél lével mint én....
Annyi péézem sincs hogy gyalog hazamenjek....
De azért Vouge barátunk motorját megkaufoltam...
Jó lenne már vasárnap összebarátkoznom kis ujoncommal, de ha csak a jövő hétre jön össze már azt sem bánom csak motorozhassak egy jót!
azóta üti a fejedet a csajod....

szia gáborom mi a zsír? menjünk motorozni ...vegyél motort ...te aki tele vagy lével nem értem miért nem vesz motort .....vagy te már 2010-est akarsz mi ..és az még nincs .....most gyártatod le soron kívül ?
Haliho csibészek!
Szevasz Zoozee fater!
Én se tudok aludni, főleg miután kb fél orája kinyitottam itt a csajomnál az ablakot és egy csrepes virágot le is borítottam vele...
ja jó reggelt !