Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Talán zoozee mondta, hogy KTM-ből csak 00+ szabad venni
az,h sztem kibaszott erős
Szép estét mindenkinek
Okkés, de még mindenképp ebben az évben hozzunk össze egy közös gurulást....!

Jóéjt mindenkinek!
Persze hogy megyünk!
Nekem asszem 18-19.-e lesz jó....
Sziasztok!
Nah mi a helyzet errefelé?
Andris ha készlesz a gép,akkor megyünk együtt csapatni! (megigérted )

Valakinek nincskedve vasárnap kijönni csobánkára vagy solymárra?
jól megy szép hangjuk van...
Még csak élményeket szereztem, de képeket még nem csináltam igyekszem minél előbb lekapni a kicsikét
szép kihívás!
Nah jól kimosták az agyamat...eljött apának egy ismerőse kicsit beszélgetni a rendőrtisztiről..azt mondta volt olyan év mikor a jogra meg az orvosira könnyebb volt bekerülni...szóval, ha valamilyen véletlen folytán a fizikai részét meg tudnám csinálni, amire edzek heti 3-4alkalommal, akkor még törire meg magyarra nagyon rá kéne feküdni...áhh szar az egész...megyek csavarbehajtósegédnek
mikor lesz az új gépről fent kép?
Nézd, emberfüggő....
Anélkül hogy dicsérném vagy feketíteném a márkát, összességében nagyon jó motor.
Persze az enyém is olyan volt hogy az előző kedves tulaj lekötötte a vezetékelést a forgómágnesről és rátette 3 db góliát elemre...(mindezt azért hogy legyen állandó világítás a vizsgán)...meg volt még néhány ilyen okosság...
előfordul 1-1 évjáratban kisebb gyerekhiba, de ezt kiküszöbölik...
Az EC 300 veri a 2t KTM-et sok dologban...sokkal jobb a teló, jobb a nyomatékleadás,könnyebben vezethető gép (szerintem)...mégis egy állat gép, ha úgy tartja kedved.
Amikről hallottam/nálam is előfordult: hátsó kerékben küllők elhagyták magukat, segédváz eltörött (ugrattam mint az állat - nem feltétlenül erre való),első csapágyra nemárt ránézni.....az óra tényleg elemes,szal ezt nem kell magyarázni....de nagyjából ennyi...nekem most 4t van, azzal csak az injektorral nem vagyok kiegyezve...meg a régebbieknek a gyújtásával...de egyébként pöpec motor az is...
szerintem nem áll el semmi idom se a kipufogó nem töredezik csak úgy le magától szerintem egy fasza motor nekem is volt 4 évig bár nem fiatal hanem egy 2001-es
úgytudom a KM óra az elemes szóval ha lemerül az elem...
csak azt olvastam h a kilometerora az álladoan rosz meg a lámpa a kipufogo eltörik az idomok elálnak az alkatrész meg akadozik ebböl mi igaz?
nagyon jó gépek, nekem maximálisan bejött....
veszprém bocs
pf nekem messze!
milyen megye?
srácok nem tudom ki hova valosi!de van 1 fasza pályánk nagyvázsnyban!ha valakit érdekel irjon!kb 10km hosszu nem roszz!jövöhéten gurulhatnánk 1 et!
ennyit én is megiszok csak én 2 üveg tequilával indítok
jóféle gép biztos,mert olvastam 1-2 helyen cikket,ott dicsérték...de majd a nagyok megmondják
hello!srácok mi a véleményetek ec 300 ról 2005-2006 !csak az öszintété!megbizhatotóság alkatrész ellátás stb.kezelhetöség !endurozásra kellene!
már tövig!
2MM es "cső" maradt belőle de meg vannak a darabok!