Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hatalmas nagy GRATULA A ROMANIACSON részt vett magyaroknak,, és a fantasztikus jo eredményeknek,,,
KÁTAI PETINEK a PRO-ban elért fantasztikus 13-dik helyhez,,,és kűlön nagy gratula OLAR TIBI barátomnak élete elsö REDBULL Romaniacs-on a Hobby class-ban elért fantasztikus 3.-dik helyzéséhez,,,
lehet hogy az enyémet köclsön tudom adni!

most jelentették be hogy vége a tanításnak mára
bécsben ilyenek vannak..mxc
na háj arcok
cijjja!
könnyű szerelni a michelin bib mouse-val ellentétben, nem tudod kicsipni szerelésnél, és sziklára ugrásnál sem, örökös az élettartalma, amig a mouse-é sajnos véges,,és ami a legjobban tetszik hogy egészen extrém mértékben is változtathato a kerék nyomás, akár 0,4-re is leengedheted, aztán nyomsz bele egy bicaj pumpával tizet, és ujjra ott a 0,8,,,ja és bármilyen gumi-felnibe alkalmas,,
ni a terminátor,,
ezt nézzétek meg egy ujj okosság a gumiba, egy amerikai manus találta fel, és november 1-töl lessz 18, és 21 collban is, most még csak 19 coll létezik,,, jo az ára, és soha többé nincs sziklán kicsipett gumi, az élettartalma örökös, a guminyomás egészen extrém mértékben is csökkenthetö,, a tűskék ellen meg kombinálni kell a Slime-al és többé nincs semmi gond,,,,
ha ez mind igy igaz ahogy irják akkor ez fogja leváltani a michelin bib mouse-t,, de valoszinű hogy még a sima belsöt is,,,az ára 99 dollár,,
belsö nélkűli gumi,,,
na tényleg lépek ...gáborom nem hívtál vissza motorügyben .....
Még paripa nincs... de folyamatban....
úgy szokott kezdődni itt is ...
ellenállunk mindennek csak a kisértésnek nem
na de majd hamarosan......
visszatérek...........
pedig én kimondottan lightesre gondoltam,, aztán kitudja mi lessz a vége,,
amúgy megbeszéljük...mindenképp izgulok rá ----köszi az invitálást
na mi a stájsz te motortalan ribi,,,össze jött a motor a mit néztél,,,?
lájtos nem érdekel mióta levették a gipszet....
ja döme kéne nekem zokni.....42-es a lábam...van-é? mipéz? persze valami akciós ár izgatna....
jóárasítsál egy párat.....léccilécci...kösz
mondta az Andris hogy nincs hozzá patentszem,, majd összedrotozom , és lassan fogok ugratni a sziklákon,, :)
eljöhetnétek egy kis laza lightes őszi gurulásra csinálok egy finom kis bakonyos egynapos filinget,,,
szewa

na lépek bótba...majd leszek
És szevasztok!
Szombat délben zárunk és utána Ebszőnybánya!
jön a motrosszezon itt is ..nem csak az erdőbe...
előkerül mindenki...
vagy ahogy szoktam volt mondani összefújja a szemetet a szél
Csákány! Örülök, hogy látom a régebbi nikkeket is !
És persze örülök azoknak is akik tartják a frontot nap mint nap!
csak a csajom veszett el ...mi nem