most lépek oviba (mert itt van kicsién) meg szlovákiába alkatrészekért aztán majd idejövök a gép elé kicsit
azé hiányoztatok kurvák vazze...gondoltam rátok néhányszor......pedig nem nagyon volt lelkierőm semmi extrára ..
de lassan tisztulni láccik az agyam ...vagy nem
nem kérdez semmit ...majd mesélek este mert úgy néz ki ismét leszek már és még addig amúgy is rengeteget változhatnak a dolgok.....
úgy néz ki megjöttem a pokolból....
Hola mindenki,
szombaton megyünk tokodi pályára olyan 10 körül, Döme ha minden igaz zárás után csatlakozik. Jöttök Ti is
ja meg Döme, sikerült szétszedni a féknyerget, fater meg ádám neki esett satuval, kalapáccsal....
oda se mertem nézni...
nem lett baja csak össze volt rohadva... eléggé...
Gyanúsak vagytok ti nekem...
küldöm a cuccot...előkerestem...első olvasatra a hibája annyi , hogy nincs hozzá patentszem azt be kell szerezned hozzá majd....
lassan mehetünk motorozni....mondjuk inkább gyorsan kéne
azé hiányoztatok kurvák vazze...gondoltam rátok néhányszor......pedig nem nagyon volt lelkierőm semmi extrára ..
de lassan tisztulni láccik az agyam ...vagy nem
hát még én , hogy örülök.....főleg ezek után....
de hát ilyen az élet.....szar
Erre tényleg
Örülök hogy élsz
nem kérdez semmit ...majd mesélek este mert úgy néz ki ismét leszek már és még addig amúgy is rengeteget változhatnak a dolgok.....
úgy néz ki megjöttem a pokolból....
ezek szerint lesz megint fényképészünk?
Akkor nem postázom a képekjet
Te ott voltál a tokodi versenyen nem?
Nem stimmel a tyúkbél...nekem ilyen kéne mint a képen az 52-es számú
szombaton megyünk tokodi pályára olyan 10 körül, Döme ha minden igaz zárás után csatlakozik. Jöttök Ti is
ja meg Döme, sikerült szétszedni a féknyerget, fater meg ádám neki esett satuval, kalapáccsal....
oda se mertem nézni...
nem lett baja csak össze volt rohadva... eléggé...
Amennyiben nem jelentkeznék!
A tettesek: Döme & Jani
Azért a képet még beszúrom
jóccaka mindenkinek és legyetek jók na meg persze maradjatok mindig szobatiszták!
Szasztok
Superman levelét visszaküldték minthogy nem létezik a címzet
Dömének megvannak még az ujjai?
Rólad is van képem!