Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeja, rég láttalak!

Helyzet az van! Cikkek? Nem nagyon sokasodnak

Viszont a Döméről a fogkrémes kép az valami űberzsirkirály volt!
meg még?
Szeja!

Meló van ezerrel jelenleg és még lesz pár bemutatóm is ezért "sajna" a hétvégéim (amikor a sulit tudnám tartani) szinte mindig foglaltak mert valamerre kóválygok (most hétvégén Szerbiába menek bemutatózni, állítólag aknamentes övezetbe......remélem is, hogy az mert nem repülve tervezném a haza utat), de október közepétől nagyon tervezem, hogy szakítok időt a folyamatos sulira mert nagyon sokan jelentkeztek már és nem akarom az időt sem húzni!

Veled mizu?
Bash.hu
hali!

Helyzet?

találtam pár beszélgetést neten

ha valakit érdekel

(binniq) hello, please - how do you say "Happy Birthday" in hungarian language ?
(@tubifex) Térdelj le és szeress

- alitak- osztálytársam mondta, hogy egyik haverja orvosin a boncteremből ellopott egy faszt
- alitak- aztán elment vele pisálni, vki beállt mellé, ő meg földhöz vágta és azt ordibálta, hogy ha nem pisálsz, menj a picsába
Szeva Jani, nem jelentkeztél a trial sulival kapcsolatban
Hali-gali-papi-mami GasGas család!

Na mi a stájsz erre felétek?
jah értelek hát örülök h meglett neki gondolom most nagyon boldog(bár ki nem lenne az ha előkeről hőn szeretett motorja)
Na szevasztok, már rendesen el van koszolódva a powerem, lehet mégis elég bele az 50-es keverék, nem kéne szarkodni a 40essel, meg a 45össel...meghajtottam ma egy kicsit, mert már alig akart nyitni a power...hát baszott durva Ennyire még sose húztam neki, marhajó volt Még 4.ben is egy picit megemeli az elejét gázra
Nem, itt a 3.ker-ben egy srácé, de ismerős gép, voltunk már motorolni Faisstal is vele csobánkán. Csak tegnap olvastam pohit a lopott motorokban és itt meg szóltam Faisstnak megy xlzxgyurinak, bálint még most tudta meg ezek szerint gyurikától, övé a gép.
Tied az a ktm amit pohi megtalált?
üdv GG népe! itten vok Én is !
Király vagyok vagy király vagyok?

És fel is van újítva
Bálint motorja került meg....
na csináltam lábtartót düvilre...mikor és hol találkozzunk ma? valami olyan helyet mondj amit ismerek...
végülis holnap itthon vagyok...ha jó idő van felpattanok a düvilre,lábtartó nélkül és eldobhatom valameddig
ejj. nagyon kell már a kábel? most már valamelyik 7végén tuti eltudom juttatni(ezen mégnem tuti)
Én addigra már szeretnék itthon lenni...holnap dolgozom (=5kor kelek)...
én 9-10 körül a moszkva vonzáskörzetében leszek(moszkva,mom park,ilyesmi)
Estefele megyek be a városba (VII-VIII-XIV. ker környéke)...
hétvégén lesz mocizás és ha lesz melyik nap és hánykor?
Azért gyere!
Különben hogyan öllek meg? ? ?
Akkor ma be se mennyek?
Reggelt!
Olivér!
A nyakad ki lesz tekerve, de ne sértődj meg!
Nem tudtam meg elerni igy nem tudom hogy az ove e...