Meló van ezerrel jelenleg és még lesz pár bemutatóm is ezért "sajna" a hétvégéim (amikor a sulit tudnám tartani) szinte mindig foglaltak mert valamerre kóválygok (most hétvégén Szerbiába menek bemutatózni, állítólag aknamentes övezetbe......remélem is, hogy az mert nem repülve tervezném a haza utat), de október közepétől nagyon tervezem, hogy szakítok időt a folyamatos sulira mert nagyon sokan jelentkeztek már és nem akarom az időt sem húzni!
(binniq) hello, please - how do you say "Happy Birthday" in hungarian language ?
(@tubifex) Térdelj le és szeress
- alitak- osztálytársam mondta, hogy egyik haverja orvosin a boncteremből ellopott egy faszt
- alitak- aztán elment vele pisálni, vki beállt mellé, ő meg földhöz vágta és azt ordibálta, hogy ha nem pisálsz, menj a picsába
Na szevasztok, már rendesen el van koszolódva a powerem, lehet mégis elég bele az 50-es keverék, nem kéne szarkodni a 40essel, meg a 45össel...meghajtottam ma egy kicsit, mert már alig akart nyitni a power...hát baszott durva Ennyire még sose húztam neki, marhajó volt Még 4.ben is egy picit megemeli az elejét gázra
Nem, itt a 3.ker-ben egy srácé, de ismerős gép, voltunk már motorolni Faisstal is vele csobánkán. Csak tegnap olvastam pohit a lopott motorokban és itt meg szóltam Faisstnak megy xlzxgyurinak, bálint még most tudta meg ezek szerint gyurikától, övé a gép.
Helyzet az van! Cikkek? Nem nagyon sokasodnak
Viszont a Döméről a fogkrémes kép az valami űberzsirkirály volt!