beszarok, micsoda egy hibám van, eltalálta egy ármány kavics a kuplung munkahengerem kis műanyag nézöke ablakát, ami ettöl elrepedt, és folyik az olaj,,
Majd belelesek a porlasztójába, már letöltöttem hozzá karburálási táblázatot...persze kérdés hogy a gyári táblázat mennyire kompatibilis a tuning kipufogóval ...mert megragasztani azért nem kéne...
Azért már többször visszasírtam a nagy büdös traktoromat...vasárnap elmentem vele motorozni, tankoltam bele 5 l-t (majdnem teljesen tele lett a tank) mentem még vele egy keveset, de inkább csak földutakon bóklásztam vele, szóval nem húztam neki egyáltalán, ma meg lementem vele Ócsára eredetvizsgára meg a kipufogó tartóját meghegesztetni és visszafelé már tartalékra kellett tennem, Soroksár és Dunaharaszti között beletankoltam 7,5 l-t...szal ilyen lájtosban fogyaszt vagy 10 l-t (Ócsa tőlünk talán 35 km lehet)
Mekkora állat lenne már 2 gyújtástérképpel De, hogy lehet az, hogy 05ös motor és már ilyen gyújtás van rajta...vagy lehet, hogy nincs is neki 2, csak odarakták ezt a 2 vezetéket, hogy elbeszélgethessünk róla itt a fórumon?