Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

beszarok, micsoda egy hibám van, eltalálta egy ármány kavics a kuplung munkahengerem kis műanyag nézöke ablakát, ami ettöl elrepedt, és folyik az olaj,,
naja..igaz
Köszi, ezen el tudok valamit rontani?
Ha leveszed a karburátor alját, látsz egy öntött "vállat" a pohárban. addig állítsd a benzinszintet!
A GG nyomáskapcsolót rak a főfékhengerbe.
De az sxs-nek alapból más a gyujtása is gondolom...szóval a kettő között kéne valamit találni
Úgy tudom hogy ez az Albert-féle rezó az SXS mintájára készül, talán ahhoz való táblázatot kéne szerezni...
Én elmászkálok 9,5literrel úgy hogy abból minimum 1litert elfolyatok a 2156szaros túlfolyón
De Te pályán nyomod, jóformán végig nyélen + azért az csak egy krosszmotor, ez meg enduro...
nyilván nem kompatibilis
Majd belelesek a porlasztójába, már letöltöttem hozzá karburálási táblázatot...persze kérdés hogy a gyári táblázat mennyire kompatibilis a tuning kipufogóval ...mert megragasztani azért nem kéne...
nekem meg minimum 15 liter benyával kell elmennem motorozni hogy tudjak menni 2 órát kb...
Lehet kéne valamit állítani rajta...mielőtt lehurrognál nem tudom, hogy mit lehet vele csinálni
Az SC ilyen földutas mászkálásokkor még 5 l-t se fogyasztott, pedig azzal sokkal gyorsabban mertem menni mint ezzel a szöcskével...
Oké, na de ennyire?!?
Hát ez nem túrázásra való
Én nem szoktam nagyon forgatni...sajnálom, egy nyomatékos jó lenne
Azért már többször visszasírtam a nagy büdös traktoromat...vasárnap elmentem vele motorozni, tankoltam bele 5 l-t (majdnem teljesen tele lett a tank) mentem még vele egy keveset, de inkább csak földutakon bóklásztam vele, szóval nem húztam neki egyáltalán, ma meg lementem vele Ócsára eredetvizsgára meg a kipufogó tartóját meghegesztetni és visszafelé már tartalékra kellett tennem, Soroksár és Dunaharaszti között beletankoltam 7,5 l-t...szal ilyen lájtosban fogyaszt vagy 10 l-t (Ócsa tőlünk talán 35 km lehet)
lehetne rá tenni egy max teljesitmény eadásos térképet...meg inkább egy nyomatékosabb..szolidabb erőleadást a szopós helyekre..
Szerintem ez elég nyomós indok
az már valami
Hát menet közben váltogatom és evvel örömet szerzek magamnak
mire használnád a 2 gyujtástárképet?
Mekkora állat lenne már 2 gyújtástérképpel De, hogy lehet az, hogy 05ös motor és már ilyen gyújtás van rajta...vagy lehet, hogy nincs is neki 2, csak odarakták ezt a 2 vezetéket, hogy elbeszélgethessünk róla itt a fórumon?
fasza