Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia(sztok)Én is már tulvagyok ezeken a kulcsos történeteken,kettöt huztak végig ugyhogy tudom mit érzel.Sajna ugysem lesz meg de ha megfognám biztos medmexelnék vele az aszfalton Ezért (is)járok öreg kopott autóval azon ha ilyen van nemfáj annyira...
Íííígy is van!
En is azért ülők vissza!
Na jó...csak azért mert nagyon költséges a 4t....
Valahogy mindig meglátom a neves kilómétereket
Dehogynem az lennék,most cseréltetsz dugót is?
Üdvözletem

valami köcsög geci kulccsal végighúzta a céges autó oldalát!

Ha megtudjuk a nevét ki jön kéztörésre és ásásra?
Járattam kb 10percet előtte, de nem mentem vele egy métert se
hát annyi alényege,hogy mielőtt lecseréled az olajat,rendesaen meg kell járatni...egy jó kis nyelezés után,hogy a sok retek ne legyen leülepedve a karter ajjába,és ki tudjon folyni rendesen az olajjal...
ha hidegen csináltad,kb nem volt értelme
Ja, és nemtom mi lett a nevemmel, kiírta, hogy adjak meg egy nevet amit megjeleníteni akarok, beírtam, hogy Sutyerák, erre kidobta, hogy foglalt, most ez a szar van
Olaj lecserélve, kell ilyenkor valami finommotorozást csinálni, vagy lehet hajtani vele?
én se a kipuffra gondoltam,hanem ahol a blokkfelek összeérnek..ammeg tömítés csere ha nagyon para..nem nagy meló
ja,mérj ki annyit amennyit eőír a gyár és borítsd bele
Ja meg a másik, nincs benne nívópálca, szóval pont 7,5deci olajat kell kimérnem vagy mi? Mert annyi van a szervízkönyvben, amit Döméék oldaláról szedtem
Nem akarok hülyeséget mondani, de nem onnan folyik, ahol a rezo fel van fogatva a vázhoz, annak a belső részéből folyik szerintem, mert ott is olajos volt, beindítottam és ott nem fúlyt ki.
szeritem tömítést kell cserélni nem letakarítani
Na gyors letakarítom 1 kis benzinnel rakok rá vizet aztán beindítom
az nem épp jó
Az első képen pont a heggesztésnél kezd folyni az olaj
Majd megnézem mindjárt, ha vége a Jóbarátoknak, akkor megyek úgyis leereszteni az olajat, meg most mikor megnyitottam a képet láttam a rezon olajat, remélem nem ereszt
Az első lánckerék környékén szokott lenni egy csavar. . .
tudom én
de neki röfögős kell
bár láttam újságban egy 2007-es 300-as gg-t, bitang jó áron, ha megvan még lehet az lesz, ha nem ő majd én megveszem
kutyád ráverte a motorra?! a perverz állatja
Hátul? Oldalanként 2 csavar van...most ezen a képen nem látszik, de a másik oldalon is ugyan ilyen csavarok vannak
És hátul?
Tiszta kutyatej az egész motor Még az első sárvédő is fehér attól a vacaktól, olyan magasra nőnek
A piros célkeresztben vannak a csavarok, oda szeretném felfogatni
üdv
persze hogy jó