Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

császtok
új barátnőd?
Hol volt a rafi?
engem is levillantottak 2x a m3 ason... egyszer 190 el meg egyszer 210 el de motorral baszhatják
remélem is
hát ez van sajna... lejtőn lefele megindult a kocsi aztán nem biztos hogy beszoptam.de szerintem igen...
Jól beszélsz!
Puska kellett volna ehez a melóhoz. Puska kellett volna...
Mivan? ? ?
Hol?
Kik?
Miért?
háát ja a kurva anyjukat ..az összesnek....de meglesz rájuk a gyógyszer aztán meglátjuk nekik mennyire fog tetszeni
hát a jo kurva annyukat szoja le az összes faszopo kötsög paraszt mű zöld, hogy miért nem a tarvágásokon, meg a környezetszennyezö gyárak elött spájszerkodnak ezek a kis mitugrász köcsögök,, mert ahhoz talán tul pisisek, ,,
kezd tele lenni velűk a tudatom,,
le kell mennem uccára mert keresnek ....majd leszek később kicsit...
hááát megkérdem van -é rája
hát lefoglalták ..ugyanúgy mint nekem tavaly ....ha emléxel....125 forintomban van a mutatvány eddig meg 3.5 hónapig volt lefoglalva ..de saját őrizetben hagyva ....
zoozee nem tudsz nekem akcios hátso lánckereket a giszgaszra,,48-ast jo minöségűt,,
elvették a motorját,, aztán mirefel,,?
itt mű zoozee...mi a zsír ? látom motoroztak egyesek ..lenesnek meg elvették a lovát a farokszívók...
agyvérzés mi van ebben az országban...
az igazironis,, semmi gáz megölöm gyurikát is,,
Reggelt!
Ja itt van a "morgengázosokronisvagyok" alatt eggyel Gyurika. Akkor csak én nyomtam rosszul. Ezért Gyurkát kell megölnöd
semmi gáz,, ez a gászgász,, de most sajnos meg kell hogy öljelek,, nyugodj békében,,
De az most hova a faszba lett, kimoderálták?
Te jóóó ég, bocsesz, de én ezt gyurcianak arra a beszólásásra írtam, hogy lefotóták az M3-on vagy kiloötvennel.
Nem neked szántam brada, mégegyszer bocs.
szép neved van,,