Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akár co-val is
körbe
egy fára helyeztem a gépet és az alsó bal oldali motortartó felfogató fülnél elrepedt majdnem kirbe a cső
kb 1 cm tartja még milyen anyagból van a váz mivel tudnám heggeszteni?
Hogy sikerült?
És hol?
csáó.na emberek sikeresen elrepedt a vázam tudja valaki mivel lehet heggszteni?
nana finomabban az ilyen kijelentésekkel .
akkor volt 10 órája nálam a motor
hát nem hiszem,hogy oda tudnék motort vinni viszont a nyári forumos motorozáson mindenféleképpen ott akaork lenni
ahogy leveszik a gipszet odaköltözök ..és csinálunk olyan pályát amin nem tud végigmenni senki
oké
szeva zozi te jönnél a tisei partyra?
motor nélkül ?
egerbe osztálykirándulok. szóval jövő 7en viszem az összeset..bocsi
jól van ...az alját lehozhatnád ..meg ami megvan....ha erre motoroznál a hétvégén....
mert elkezdeném legózni az alját......esetleg se...bár van melóm bőven ....ez meg ráér
Beer Gabika az illetékes az ügyben, a július eleje viszont az egyik nap lenne, mert nekem szombaton dolgozom délig.
nekem nem jött meg az a kurvaság..lehet csak jövő hét...
ja kábé ennyi...meg egy vezető alulra ......még nem voltam át érte mert ma dolgoztam délután
holnap átgurulok érte
szerencséd volt gyurika
csak azzal az a baj,hogy oda megint motor nélkül tudok menni...mivel suli ilyesmi....most pedig jo volna ha valami 2napos veretést tudnáok összehozni,hamár lud legyen kövér és akkor 2nap agyigszétmotoruzzokmagunkat
válaszokat kérek
meg én .....

na mi van tart még ez a szeleiferis faszság .....mekkora gyökér ez a szeleiferi ....
Lesz jamboree idén is!
Tavaly speciel Te jöttél a legtávolabbról!
A mai gyöngyszem. . .
szevasztok.....5 v 6 nekem jó időpont....de ha már "annyit"megyek,no meg nem hinném h anyáron több ilyen összeröffenés lenne,igy jo lenne ha valami 2napos dolgot szerveznétek