Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia lenes szép a csizmád vazze...meg jó is
nem kell semmi csak egy rendes pakolás amit minden szétszedésnél cserélni kell ha motor nem volt beindítva akkor is.......

van ilyen spray némelyik pakolásra ..de olyat már alig látok
de ami fontos lenne , hogy henger le tőcsavarok ki ...és esztergályos felszabályozhatná a felületet...meg a hengerfejét is ...mert ez elégszarul néz ki ..../de ne sokat vegyen le belőle..de a drehás az tudja mit akarsz../
aztán egy új tömítés, csavarok rendesen meghúzgálva és gó....örökké jó tud lenni
tömitést vagyél ne féktárcsát! amúgy ha ugyanaz az átmérő nem.
tényleg ha én hullámos fék tárcsát rakok fel akkor át kell valamit alakítani?
ha teszel rá pasztát soha nem lesz jó ,az új tömités jól tömit ha sík a henger és a hengerfely pasztával pedig rosszul!
ez mondom hogy az előző tulaj műve!
Mi úgy tudjuk hogy hengerfej és a henger közé kell a hengerfejtömítés+valami tömítő paszta pl f.b.s ragasztó
menjetek a p...ba mi ez a kókányolás. ...ne idegesítsetek ....miért nem raktok egy rendes pakolást amit nem kell bekenni semmivel....?
küldtem e-mailt!
elképzelhető
őőőő nem azokon a lyukakon kellene áramolnia a víznek amelyek televannak piros tömítőpasztával?
ez az előző tulaj műve!
Ez szerintem nem FBS, de nem is ez a lényeg, hanem ha jól látom a tömítés betömítette a víz járatot is!

Ha nincs áramlás akkor nem kell csodálkozni ha nem jó a hűtés! És szerintem marha sok a tömítő paszta is oda! Azt csak vékonyan kell, ha kell!
amikor elsőnek elégettem a hengerfejtömítést akkor nemtudom mivel volt oda rakva
most fbs-el volt tartott is egy ideig... lehet hogy a plusz ventillátor nem pörög annyira aksi nélkül....
Akkor is FBS sel raktad össze?
valószínűnek tartom
multkor is ez volt
de biztos hogy szar a hengerfej tömítés?
aha
Általában nem kell. . .
Anno grafitos zsírt kentünk rá vékonyan.
nem úgy
de kell valami paszta is a hengerfejtömítésre nem?
Rendes hengerfej tömítéssel. . .
szerinted mivel érdemes?
Holnapi esemény tervezet!

http://www.terepmotorosok.hu/gasgas-trial-nyilt-edzes-k
eszthelyen/
Szép estét mindenkinek!
Szevasztok!
Július 6.-án reggel találkozó tisén?