Amúgy én kzépsős csoportos voltam mikor bátyám kapott 1 babettát és persze h nekem is kellett először tesóménn mentem még a lábam sem ért le róla csak fel tudtam tenni oda a motor felé a lábam és mindig apu megfogta a motort és meglökött és úgy indultam el megállásnál meg ugyan ez volt csak fordítva!
és akkor 2.3. as lehettem akkor apu összerakott nekem 1 jawa mustangot azzal megtanultam váltani nagynehezzen sikerült vele és ez meg volt 1 ideig 6. as koromba megkaptam az mz 125 ös trophyt 10 000 ft ért vettük azt kicsit crossosítottuk(az nagyon sokat kibírt) ezután ennek kifeküdt a blokkja vettünk bele 1 blokkot 4000 ft ért az aztán bírta ez már 150 es blokk volt! és ez meg megtekerte a vázat akkor h legyen valami motorom vettünk még 1 ugyan ien trophyt ez megvolt középiskola 2.as koromig ekkor elmentem nyári munkára és ott az eggyik gyerek mondta h van 1 250/1 es mz a faluba csak nem indul el 12000 ért megnéztük(apu nagyon ért ezekhez a motorokhoz mz simo stb) és hazahoztuk fél órára rá már ketyergett nagyon ment az a gép sima utonn 4 be mentem vele 130 at és volt még 1 sebesség és ezután áttcrossosítottuk ezt is(arról a motorról beszélek ami az adatlapomonn is fenn van) és ez megvolt 1 ideig iennen meg tudjátok a sztorit megvettem a mostani vasat
maradjál már...nem untattál senkit....szerinted velünk nem törtémtek hasonlók.....csak régen voltak nem emléxxünk és jó elmeremgeni a kezdeteken..és a te leírásodban nosztalgiázunk....
remélem is h meg lessz még 1 év és érettségizek utánna ottmaradok technikusinn és utánna melózok remélem valami jókis munkahelyem lessz és akkor leteszem a kocsi jogsit és 2 évre rá már húzhatok én is utánfutót és akkor mehetek pályázni egyedül igaz anyuék is mikor szabadok nem melóznak szívesen elvisznek
sztem az a legjobb ha magad keresed meg rá a pénz akár motor akár miről is legyen szó mert azt meg tudod becsülni és tudod h te ezért mennyit gürcöltél netaléntán túloráztál h meglehessen az álmod nem mint azok akik verik magukat a motorjukkal amit a miller apuka anyuka megvesz nekik szétthajtják meg gumiét égetnek meg sorolhatnám és gyilkolják őket ezeknek nem való motor!
Amúgy Én is a nyári tanuló munkapénzemből vettem meg az első Simson S 51 12V tip. segédmotorkerékpáromat! Zsír új volt a kicsike és 21.500.- forintba került! Még 1991-ben!
21 éves koromig a legmodernebb motor amin ültem az MZ ETZ volt (mivel falun akkoriban nem nagyon volt nyugati motor), 22 évesen meg bérelt motorral kezdtem el versenyezni az akkori GYSEV-MMSZ Trial bajnokságban!
Kitartás és lesz eredménye! Ha szeretnél, gyere el a GasGas Trialiskolába és ott segítek az alapokban!
és akkor 2.3. as lehettem akkor apu összerakott nekem 1 jawa mustangot azzal megtanultam váltani nagynehezzen sikerült vele és ez meg volt 1 ideig 6. as koromba megkaptam az mz 125 ös trophyt 10 000 ft ért vettük azt kicsit crossosítottuk(az nagyon sokat kibírt) ezután ennek kifeküdt a blokkja vettünk bele 1 blokkot 4000 ft ért az aztán bírta ez már 150 es blokk volt! és ez meg megtekerte a vázat akkor h legyen valami motorom vettünk még 1 ugyan ien trophyt ez megvolt középiskola 2.as koromig ekkor elmentem nyári munkára és ott az eggyik gyerek mondta h van 1 250/1 es mz a faluba csak nem indul el 12000 ért megnéztük(apu nagyon ért ezekhez a motorokhoz mz simo stb) és hazahoztuk fél órára rá már ketyergett nagyon ment az a gép sima utonn 4 be mentem vele 130 at és volt még 1 sebesség és ezután áttcrossosítottuk ezt is(arról a motorról beszélek ami az adatlapomonn is fenn van) és ez megvolt 1 ideig iennen meg tudjátok a sztorit megvettem a mostani vasat