Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy én kzépsős csoportos voltam mikor bátyám kapott 1 babettát és persze h nekem is kellett először tesóménn mentem még a lábam sem ért le róla csak fel tudtam tenni oda a motor felé a lábam és mindig apu megfogta a motort és meglökött és úgy indultam el megállásnál meg ugyan ez volt csak fordítva!
és akkor 2.3. as lehettem akkor apu összerakott nekem 1 jawa mustangot azzal megtanultam váltani nagynehezzen sikerült vele és ez meg volt 1 ideig 6. as koromba megkaptam az mz 125 ös trophyt 10 000 ft ért vettük azt kicsit crossosítottuk(az nagyon sokat kibírt) ezután ennek kifeküdt a blokkja vettünk bele 1 blokkot 4000 ft ért az aztán bírta ez már 150 es blokk volt! és ez meg megtekerte a vázat akkor h legyen valami motorom vettünk még 1 ugyan ien trophyt ez megvolt középiskola 2.as koromig ekkor elmentem nyári munkára és ott az eggyik gyerek mondta h van 1 250/1 es mz a faluba csak nem indul el 12000 ért megnéztük(apu nagyon ért ezekhez a motorokhoz mz simo stb) és hazahoztuk fél órára rá már ketyergett nagyon ment az a gép sima utonn 4 be mentem vele 130 at és volt még 1 sebesség és ezután áttcrossosítottuk ezt is(arról a motorról beszélek ami az adatlapomonn is fenn van) és ez megvolt 1 ideig iennen meg tudjátok a sztorit megvettem a mostani vasat
nekem fater az első poni rometyott vette csak
akkor jó
joccakát
Jó ilyet olvasni!
Nekem fater vette meg az első Hayabusát, azt szétcsavartam egy szezon alatt és leszartam. . .
Na megyek alvadni!
Joccakát!
maradjál már...nem untattál senkit....szerinted velünk nem törtémtek hasonlók.....csak régen voltak nem emléxxünk és jó elmeremgeni a kezdeteken..és a te leírásodban nosztalgiázunk....
igyekszem

és bocs mégegyszer ha valaki erre a kis történetre nem volt kiváncsi vagy fárasztottam vele akinek nem tetszik nem néz rá
nem az józan kép és nem az enyém.
Nem ez a kép került Rossi sisakjára?
Maradj meg ilyen gyereknek!
Ez az igazi különbség a motorozó és a motoros között!
És majd igy fogom nézni ahogy el hasitasz előttem.
helló jóéjt!
remélem is h meg lessz még 1 év és érettségizek utánna ottmaradok technikusinn és utánna melózok remélem valami jókis munkahelyem lessz és akkor leteszem a kocsi jogsit és 2 évre rá már húzhatok én is utánfutót és akkor mehetek pályázni egyedül igaz anyuék is mikor szabadok nem melóznak szívesen elvisznek

sztem az a legjobb ha magad keresed meg rá a pénz akár motor akár miről is legyen szó mert azt meg tudod becsülni és tudod h te ezért mennyit gürcöltél netaléntán túloráztál h meglehessen az álmod nem mint azok akik verik magukat a motorjukkal amit a miller apuka anyuka megvesz nekik szétthajtják meg gumiét égetnek meg sorolhatnám és gyilkolják őket ezeknek nem való motor!
oksa
Szevasz Elissa!
akkor kimennek meg nézlek
Na, most már menek aludni! Ne zaklassatok már folyton!
ok
jaja,persze hogy megyek
tán találkozni fogunk?
akkor ezek szerint még mindig semmi hír arról hogy mikor lesz kész?
...akkor gyártok szogszalagból rajtszámot...
Le a kalappal!

Példaértékű lennél minden mai fiatalnak!

Amúgy Én is a nyári tanuló munkapénzemből vettem meg az első Simson S 51 12V tip. segédmotorkerékpáromat! Zsír új volt a kicsike és 21.500.- forintba került! Még 1991-ben!

21 éves koromig a legmodernebb motor amin ültem az MZ ETZ volt (mivel falun akkoriban nem nagyon volt nyugati motor), 22 évesen meg bérelt motorral kezdtem el versenyezni az akkori GYSEV-MMSZ Trial bajnokságban!

Kitartás és lesz eredménye! Ha szeretnél, gyere el a GasGas Trialiskolába és ott segítek az alapokban!
elment
héjjj jössz hódmezőre a vőrsőnyre?
Ki lesz itrva a buzeráns. . .