jó volt most a solymári pálya,kicsit át lett alakítva...pit bike pálya el lett túrva..és össze lett kombinálva a nagy pályával....pénteken is megyünk....
szombaton meg már utazunk le hódmezőre....
Van vlami hír a matricákról?
aha én is így vagyok vele még fiatal vagyok akár mi lehet még
meg pl én nem jártam discoba meg minden mikor anyu mondta h nem mész el discoba haverokkal meg minden? és mondtam h nem hanem azt a pénzt ami oda szánnál add nekem és félreteszem a motorra meg nyári meló meg ienek úgyhogy mikor haverok discoba voltak itthon punnyadtam meg olvasgattam a motorokról a véleményeket és meg lett az ára erre büszke is vagyok!
és mikor megvettem a motort haverok jöttek h te mien miller vagy meg mienek és mondom nekik nema mikor ti buliztatok akkor én itthon voltam és nem vertem el a pénz itt az eredménye!
most a nyári munka pénzemből meg szétt lessz szedve a motor és megnézzük mi kell bele sztem 1 dugót mindenképpen veszek be h bika legyen röviden ennyit akartam bocs ha fárasztottalak bennetek
dehogynem na de ezenn ne vitázzunk igaz nem láttalak h hogyan nyomod de a képeid alapján nem rosszul én örülnék ha úgy tudnék trálozni meg olyanokat meg tudnék csinálni a cr el mint te pl kerekezés meg ienek tudom h gyakorlás kérdése minden:) elöbb utóbb majd összejön csak mindig attól félek h hátraesek
Köszi, de az hogy Én mesternek nevezhessem magam az már az Én életemben nem fog eljönni! Majd a fiatalok megmutatják! Ők az igazi mesterek! Példul a Lenner Tibi a csapatból! Pár év és olyan csodákat fogok látni tőle, hogy csak na!
Már az övék a jövő! Én már nem tudok fejlődni, lassacskán kiöregszem! De majd akkor jön az oldalkocsis trial! Na az lesz az igazi kuriózum!
jó volt most a solymári pálya,kicsit át lett alakítva...pit bike pálya el lett túrva..és össze lett kombinálva a nagy pályával....pénteken is megyünk....
szombaton meg már utazunk le hódmezőre....
Van vlami hír a matricákról?
meg pl én nem jártam discoba meg minden mikor anyu mondta h nem mész el discoba haverokkal meg minden? és mondtam h nem hanem azt a pénzt ami oda szánnál add nekem és félreteszem a motorra meg nyári meló meg ienek úgyhogy mikor haverok discoba voltak itthon punnyadtam meg olvasgattam a motorokról a véleményeket és meg lett az ára erre büszke is vagyok!
és mikor megvettem a motort haverok jöttek h te mien miller vagy meg mienek és mondom nekik nema mikor ti buliztatok akkor én itthon voltam és nem vertem el a pénz itt az eredménye!
most a nyári munka pénzemből meg szétt lessz szedve a motor és megnézzük mi kell bele sztem 1 dugót mindenképpen veszek be h bika legyen röviden ennyit akartam bocs ha fárasztottalak bennetek
Látom, spórolsz a gumikkal!
Sosem érnek le a földre!
Jó éjt mindenkinek! Legyetek jók és természetesen maradjatok mindíg szobatiszták!
Csá
mailbe leírom pontosan
És Én is Simsonnal és MZ-vel kezdtem, csak volt kitartásom és akaraterőm, hogy elérjem azt amit kítűztem célnak magam elé!
Kitartás és neked is sikerülni fog minden amit csak szeretnél! Meglásd!
inkább itt az email címem csatamas16(kukac)freemail(pont)hu
Készülsz Erdélyre mi? Kis puhány! Nem bírod a kiképzést?
úúúúúú, na egyszer ezért még kapok egy hátbavágást!
Inkább túlesek rajta és dobok egy hátast a galériáról!
Akkor nem esel hanyatt!
Már az övék a jövő! Én már nem tudok fejlődni, lassacskán kiöregszem! De majd akkor jön az oldalkocsis trial! Na az lesz az igazi kuriózum!
És persze ott van az örök mester is!
Raga Isten!
http://www.sportmotor.hu/motor...