Mi a fasz folyik itt?
Kis időre magára hagyom a csipet csapatot aztán ilyen változások folynak itten?
eddig még a nevét sem lehetett kimondani most meg már lassan egy raklap SzeleiFerink is van...
Király!
Szomorúan értesültem barátaimtól , hogy itt a gasgas topikban a triál egén fényesen csillogó nevemmel valaki visszaél. Ezúton szeretném nyomatékosan egyben utoljára megkérni az érintett fórumozó személyt , hogy ne az én nevemet használja, mert kénytelen leszek megtenni a megfelelő lépéseket ezügyben. Ha ez a " zoozee " nevű felhasználó az akkor ez neki szólt! Nagyon megköszönném ha nem kéne összeakasztanunk a bajszunkat !
köszönöm
gyurika megjöttek a cucok.....kűldjél pénzt nekem ....mert nagyonsokat rendeltem és nemgyőzöm kifizetni...ne ilyedj meg nem csak a te cuccaid vannak de 260 ropi körül vagyok a sok szarért...
öngyilkos legyek? na mindegy kilógatom vazze..
igaziszeleiferi
hát ha ez tényleg te vagy akkor kapd be a faszomat..ne fenyegessél te gyökér
igaziszeleiferi triálkirály pótló
De mostmár ittvagyok!
supermen motorral mennél budaörsől? vagy mi van?
mert ha igen fel tudlak szedni, útba esnél, persze ha mehetek
Kis időre magára hagyom a csipet csapatot aztán ilyen változások folynak itten?
eddig még a nevét sem lehetett kimondani most meg már lassan egy raklap SzeleiFerink is van...
Király!
Szomorúan értesültem barátaimtól , hogy itt a gasgas topikban a triál egén fényesen csillogó nevemmel valaki visszaél. Ezúton szeretném nyomatékosan egyben utoljára megkérni az érintett fórumozó személyt , hogy ne az én nevemet használja, mert kénytelen leszek megtenni a megfelelő lépéseket ezügyben. Ha ez a " zoozee " nevű felhasználó az akkor ez neki szólt! Nagyon megköszönném ha nem kéne összeakasztanunk a bajszunkat !
köszönöm
motoros üdvözletem az ártatlanoknak
igaziszeleiferi
meg az alagúthoz odavezető szakaszt is lehetne élménydúsítani
Láttam a tegnap reggeli dolgokat!
A tisén bejártam már az uj csapásokat amit csináltatok.... Jók nagyon.....
tudni valamit? jó nem érdekel csak kérdeztem
gyurika megjöttek a cucok.....kűldjél pénzt nekem ....mert nagyonsokat rendeltem és nemgyőzöm kifizetni...ne ilyedj meg nem csak a te cuccaid vannak de 260 ropi körül vagyok a sok szarért...
öngyilkos legyek? na mindegy kilógatom vazze..
na a kanydallót már tele raktad jéggel