Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Srácok!
Július 5 vagy 6 ra szervezzünk egy nagy tisei motorozást!
Vélemény?
Addig mindenki tud szabadnapot szervezni!
Szevasztok!
jó estét.
szép estét,,
Az a jobbik eset, én 2x is voltam 4 irányú felvételen, sajnos ez tuti törés.
nekem is 1x majdnem eltört...doki azt mondta hogy csavarozás lesz meg minden kutyafasza...átmentem a röntgenbe aztán csak zúzódás volt szerencsére...
Naaa neeeee… Sajnos az törött! Lassan 8. hete van fent, de már nagyon-nagyon elegem van belőle. Először nekem is 12 hetet mondtak, de végül lealkudtam 10 hétre, 1.5 hét múlva már megyek is vissza, remélem minden rendbelesz. Tényleg ilyen genyo ez a csont? Abba tuti belehalnék, ha az idei motorozást felejtős lenne, erre inkább nem is gondolok, pláne hogy augusztusba erdélybe tervezek túrát, lesz ami lesz én motorozni fogok!
AHOJ!Láttam a képeket és összerekatam a kettőt. .
Vaze tavaly megszívam én is a kezemmel.Télen eltötem a koripályán,januárban.Márciusig szenvedtem vele,mert nem fájt annyira hogy törésnek véljem.Szóval márciusban kapott egy gipszet amit 3 hónap múlva félve levettek.Nyáron rehab.Ősszel megint gipsz néhány hétig.Szóval egy évem rá ment a dologra és sosem lesz tökéletes.Sajnos.Vigyázz rá.Ha tényleg az fránya sajka törött neked is akkor nem akarom elvenni a kedved,de idén ne tervezz motorozást.. .
a tok is egy láncvezető.... szóval azért írtam csíkot.
láncvezető
csík
szelepek,lánc,ezeket rendelted ugye? ez kb 30pénz. balansz tengelyt megcsináltad. tömítés? azt mondtad, hogy van. még valami?
We had known that he is not the original..
mi pénz lesz?
még kell az a csík amit nyom a feszítő faszomat már hogy ezen a hétvégén se lesz kész
Okkés,akkor ha alkalmassá válik a dolog,akkor még beszélünk róla,mindenesetre köszi!
Hi all!

Szeretnek megkerni everibodri, hogy ne writeoljatok a nevemben, mert my lawyer megtesz lepeseket és egesz gang menni jail.

Regards A.R.
expesölli Dzsanni Turkey
De de, honnan tudod?
...............csak nem sajkacsont törés? . . .
Az igazi Raga vagy? Mert nem írtad oda...
Egyébként Sziasztok.
Én is jönék csapatni, ha lehet. és nem lesz gipszem...
ott fogok elmenni budaörs mellett nulláson, simán beférsz hátra a dobozba motorral együtt
te jól beszélni magyart üdv raga a fórumon.....mit szólsz szeleiferihez......és igaziszeleferihez
csak vicceskedek...
igyisúgyismegyek
mi folyik itt? gasgas kontra sherco
Ki a király a triál ég egén? Kérdem én?
klónozás folyik?