Szevasz Zotya!
Már jó lenne, elmennék megint egy olyan pilisi körre mint a multkor.
most szabin vagyok, volt egy kis ügyes-bajos dolgom, de már jövő héten kedden kezdem az oltogatást...
tegnap mentem 5 métert gyalog már kezd hihetővé válni, hogy egyszer majd ráátudok lépni ...mert eddig ez a hihetetlen , elképzelhetetlen és lehetetlen kategória volt...
picit elkezdtem edzegetnia patkómat......de még csak olyan gyakorlatokkal , hogy szúrósan nézek rá ha nem mozog
egy bottal elindultam tegnap ami nem szar....viszont feleslegesen vettem megint két új gumit a mankóra..
egy is elég lett volna
hali!
Eladó a K800i 3,2mp kamera+vaku meg mindenjópofadologvanbenne... sok GG kép+vidi
ha valaki érdekel írjon/hívjon
ja, egy 20-ast kérek érte
valamelyik hülye az ...lehet a triáloscsávó azt is úgy hívják
oszt amúgy mi a helyzet Ferikém?
persze mehetünk titkosat csak nőjjön ki a lábam....várlak szeretettel benneteket ..persze hétköznap
elcsaljuk ronist is...bár ő nem mer errejönni
Már jó lenne, elmennék megint egy olyan pilisi körre mint a multkor.
most szabin vagyok, volt egy kis ügyes-bajos dolgom, de már jövő héten kedden kezdem az oltogatást...
szia
mikor motorozunk megint vazze....
ja és tetejébe a 600 forintos(2db) gumiból vásároltam...ez drágának számít a mankósportban ...
tiszta pénzkidobás
soha többet nem biciklizem erdőbe
egy kis önimádat!
picit elkezdtem edzegetnia patkómat......de még csak olyan gyakorlatokkal , hogy szúrósan nézek rá ha nem mozog
egy bottal elindultam tegnap ami nem szar....viszont feleslegesen vettem megint két új gumit a mankóra..
egy is elég lett volna
Menek Én is csicsikálni!
Szasz Feri, jó volt hallani felőled!