Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mindjárt hív vagy hívjad
lenes megvette már ...add oda neki
ok
hali!
Eladó a K800i 3,2mp kamera+vaku meg mindenjópofadologvanbenne... sok GG kép+vidi
ha valaki érdekel írjon/hívjon
ja, egy 20-ast kérek érte
megyek oviba...jövök majd vissza nemsokára
nem én vagyok szeleiferi

valamelyik hülye az ...lehet a triáloscsávó azt is úgy hívják
benne vagyok....
oszt amúgy mi a helyzet Ferikém?
mi volt valami csúnya nemi betegség ?

persze mehetünk titkosat csak nőjjön ki a lábam....várlak szeretettel benneteket ..persze hétköznap
elcsaljuk ronist is...bár ő nem mer errejönni
Szevasz Zotya!
Már jó lenne, elmennék megint egy olyan pilisi körre mint a multkor.
most szabin vagyok, volt egy kis ügyes-bajos dolgom, de már jövő héten kedden kezdem az oltogatást...
*bélám
mi van bálám...nincs tűz ? csinálok

szia
mikor motorozunk megint vazze....

ja és tetejébe a 600 forintos(2db) gumiból vásároltam...ez drágának számít a mankósportban ...
tiszta pénzkidobás
soha többet nem biciklizem erdőbe
na így....
jó reggelt!
egy kis önimádat!
tegnap mentem 5 métert gyalog már kezd hihetővé válni, hogy egyszer majd ráátudok lépni ...mert eddig ez a hihetetlen , elképzelhetetlen és lehetetlen kategória volt...
picit elkezdtem edzegetnia patkómat......de még csak olyan gyakorlatokkal , hogy szúrósan nézek rá ha nem mozog
egy bottal elindultam tegnap ami nem szar....viszont feleslegesen vettem megint két új gumit a mankóra..
egy is elég lett volna
gútmorgen
Sia Ronis,mi is Udvarhelytöl 25 km(úton)-re megyünk augusztusba 2 hérte!Kurva jó,ott igazi hegyek vannak nem vakondturások!
reggelt.
Dávid, amit legutóbb írtál azt bizony moderáltam! Nem írom ki! Mármint, hogy "nem Te írtad a cikket"! Te szedted össze és kész, azt kell kiírni!
Joccaka nektek is!

Menek Én is csicsikálni!

Szasz Feri, jó volt hallani felőled!
Joccakát!
Ez egy olyan X-Akta vagy mi!
A víz követ engem.....tudom.....most is hallom ahogy csörgedezik......itt van megint.......jönnek a hangok
Ne tessék kiváncsiskodni, mert hamar meg tetszik öregedni!
Ez szerintem nem derül ki egyhamar. . .