Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bocs először felpumpálom a féket mikor felkeményedik kiengedem a légtelenítő csavart féket benyomva /behúzva hagyom utánna meghúzom a légtelenítő csavart utánna ugyan így mégegyszer
és így?:)
és ami kiment a fékolajtartályból az meg felöntöm na így
igy 100% nem lessz féked!
vala=valaki
Tényleg,nemtud vala egész véletlenül egy utat,ahol le lehetne menni érd környékéről tatabányára?
CSÁÓÓÓ!
Mi a helyzet?motorozás megy 1000-el? alagút (dejó is volt )
szeva szupi!
Köszi!
meg az elsőt is úgyan így
van a hátsó fékenn 1 légtelenítő csavar azt kilazítod és elkezded pumpálni a féket pár pumpálás elég addig még nem jön belőle olaj utánna a fékkart benyomva/behúzva tartod és meghúzod a csavart ennyi
zozeeeeee, eltudod nekem nagyjából magyarázni hogy-hogy kell légteleníteni egy féket?
Sziasztok GG-sek!
Mi a helyzet? zozi javul a lábad?
csőő . Zozi jöttek cumók?
szia döme ...hova akarod vinni ? hozhatod ....de fel is vehetem nálad mert úgy néz ki megyek arra ha nem akkor csörgök
Zoo!
Vihetném mostanság a cuccot, amiről beszéltünk a napokban?
jo reggelt,
na megyek szerelek egy robogót mert nem hagynak békén
ja gáborom és megcsináltam a tisén neked azt a feljárót amit nézegettél , hogy egyszer ha nagyleszel megcsinálsz ...
ott ahol a kocsikkal parkolni szoktunk ...ilyen dupla szar mert a meredek köves előtt van egy gát ami miatt nem lehet nekimenni

csak képen szarul néz ki
de azért az elkerülőút is szopás legyen !
ja és pár helyen kéne profi király I. o. hardenduro nyomot csinálni amin ha felmersz és feltudsz menni akkor nyersz időt ....és ezt elkerülő makutyifüles nyuszi kisbaba útszakaszt amin meg vesztessz időt de robogózhatsz ...3 ilyet be kéne tenni ...és akkor ott kiderülne mi a zsír nem lehetne félrebeszélni
szia ...kawa zsír ?
amúgy semmi..én cé vágányon pearkolok a rossz lábammal...és mennék motorzni kurvára
azt vedd bele gabi , hogy
alagút fordítva és végig a mederbe hosszába ...szerintem ez normális..aztán elérsz ehhez a kocka derítőhöz..ezen át ...viadukt alatt el tovább jobbos kicsit patak hosszába balos sárgödör .....és tovább hátra másik híd előtt fel sínek mellett el...át egy lerombolt hídon amin csak a talpfák vannak igazán bátraknak ...utána jobbra le rögtön egty mély gödörbe és szembe neki a nagy meredeknek és vissza a tisére persze némi csiki-csuki szopást be kell még illeszteni ....
Szevasztok zsiványok. Mi újság veletek?
ezen a hétvégén is jó, vagy a jövő héten is szabad vagyok!
hasíthatunk felőlem.
most lenne zsír mert most esik az eső és talán marad egy kis rész ahol nem lesz por
VAlszeg ma vagy holnap kezdem körbejárni, kinézni az uj enduro-kört amit tervezek a gasgas napra benne lesz a tise és körülötte kb 5-10km enduro-hosimin ösvények.
Gondolom még kicsit kell majd ritkítani a növényzeten....
szóljatok ha jönnétek!
Szevasztok!
Gabika is előkerült végre!
Mikor motorozunk?
Melyik hétvége lenne jó Neked?
na lépek oviba