Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondtam Én, hogy mindenhol ott nyüzsög a gyerek! Mint egy igazi üzletember! Mi a gyíknak kell neked bárhol megadnod a kártya adataidat is?

Azért mert valahol spórolsz 1000 forintot, most meg azon idegeskedsz nehogy elvigyék minden manidat!
pedig pont gyurika motorját akartam csinálni
kurva sok regisztráció van ott...nem fogok mindenhol egy új accountot regisztrálni...mindenhova megint beregisztrálni a bankkártyát stb..gondolkozz már.
én nem új jelszót kérnék nagyokos,hanem letöröltetném a faszba és csinálnék új címet...kisokos
Már vége!

Amúgy az Ifi VB nyomvonalát azért bevállalnám!

Zoozee, megyünk még idén motorozni egyátalán, vagy mindig eltördösöd a lábad? Maradj már a seggeden, és meglásd be fog gyógyulni!
Sajnos adatvédelmi okokból csak az elfelejtett jelszó menüponttal és
rendőrségi kérésre adhatunk ki jelszót.

Üdvözlettel,
Nógrádi Attila
Citromail támogatás

és ezzel mit kezdesz?..nagyokos.
hát annyit nem idegeskednék rajta..irnék a adminnak vagy bárkinek és el van intézve
Tudom....
képzeljétek lehet ráugrottam a másik talpélemre és a küszöbnél...most beszarok annyira fáj a másik lábam ...már amúgy is túlterheltem ... mi lesz még ?

nehogy triált nézzetek megy a jóban rosszban
legalább válaszolsz mi volt a password
ez hülyeség. ...
Mit kell neked mindenhol ott lenni?

Látod, pont ezért figyelnek meg! Mert mindenhol ott nyüzsögsz! Ez is csak veled történhet meg!

ja az szopóka
Hülye vagy?

Még nézni is alig merem!

Bár az előbb a boxutcában amikor elgurult az egyik.......na aaaaazt azért Én is bevállalnám!

Nagyon brutál az egész!
amúgy szerintem nem röhögnél,ha kurva sok helyre nem tudnál belépni,mint pl ebay meg hasonló aukciós oldalak,ahol a nevedben tudnak vásárolni,végülis tényleg kurva vicces....

na mind1,már letiltattam.
Jani
Te végig nyomnád ezeket apályákat?
lehet , hogy eltörött a másik lábam
Vigyázz Gyurika mert figyelnek!

Lehet, hogy az FBI vagy a CIA?

Neked annyi György!
a kurva anyját annak a gyökérnék. már az msnembe is be tud lépni
kész
zsír
Eurosport2 most kezdődik a Trial VB USA nagydíj!