Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és nem balhéztál vele, hogy lemosta a friss számokat?
Csináltam rajszámot a motorra meg lemosta apu
aha én is így voltam vele mindenképpen akartam venni valami keményebb talajra valót mert felénk a pályák mind inkább keményebb talaj!
majd kiderül a vallatásnál h mit bír azért köszi:)
amúgy nekem elöl ugyan ez a fajta van az jól bírja nem kopik olyan vészesen pedig mindenhol megyek vele
meg éppen kapóra jött mert vettem 1 új mezt mezt meg 1 kesztyűt féláronn és a gyerek mondta h van neki gumija is és megnéztük megvettük:)
nem használok gumit ...
ja ez motorgumi
hallottamm róla, de csak hogy van ilyen...semmi tapasztalat erről a fajtáról
ötezerért megér egy próbát ...kiváncsi vagyok rá én is milyen lehet ...majd mondod

bár tizenkettőért már pénzkidobás az biztos...
Hello zoozee!
raktam képet a gumiról amit vettem!
volt ienenel már dolgod?
ismerőseid közül valaki használt iet?
mi a véleményed róla?
Reggelteket,
aham értem, na erre soha nem jöttem volna rá...
és mára megjött az izomláz is
na visszajavítottam......
szia döme

a "K" a KROSSZ ?
óvatosan bélám annyira nem fontos semmi , hogy összetötd magad
ami meg nem ér rá egy óra múlva azzal én nem is szoktam foglakozni.....
Reggelt!
Van ugyebár a K1, de ti T1 edzésen voltatok!
na megyek,félre kint kell lenni,düvillel megütök egy 200as tempót és kint vagyok 3 perc alatt cső.
azzal nincs gond,mert düvilezek nap mint nap...belecsavartam már egy ezrest,volt egy 400 kmes túra a többi meg város 7-8 nap alatt
én is mérgembe mindjárt motorozok egyet
na cső...ez a hét...hát ez kurva szar. először is meghalt az ipodom/Már megint/. Majd megvettem hozzá az alkatrészeket,de nem megy velük..faszom. Motorhoz nem jött meg az a kis baszás... ezenfelül tegnap egész nap szoptam a napon kurva szentendrén és ma is megyek. gyáááá elééééég ja és az ímél címem is baszás... de lehet rendőrismi tud valamit tenni. ágyő.irány a csodaszép unalmas szentendre.
na ilyenre patkoltak meg....
a visszanarancsosításon már dolgozom, hogy helyreálljon a rend ...csak iszom egy kávét
ma bakonynána béláim nehogy elmenjek.......és a rossz lábammal körbemotorozzam a grilléket.....
mekkora show lenne....
szerintem ez akkor se sikerülne ha neki lenne begipszelve a lába és nekem nem
morgen
ja talán kibírom ...remélem addigra tuti lesz a patkóm.....
ja elkúrták a narncsasárgát élégszépen ...ami még zavar
de 350 körül tudsz venni 250-es endurot is,és az tőbb ideig jó lessz erőileg!Magyarul nem kell gyakran cserélgetni!
A Roli motorja jó,ha jol tudom egy lánc szett kell rá ha még nem cserélte le,és majd nem ártana egy dugó csere...csak , hogy tudd mi van a seggedalatt!
ehj baszki csak kibírod már azt a 2 hetet KITARTÁS!