szewasztok.
semmi ..még rágipszeltek...járósarkat ... még két hét mert oldalt a kisujjam mögöttit amit a múltkor meséltem , hogy ráugrottam és eltörtem az tényleg elpattant és elmozdult....
250endurora nem nagyon lenne pénzem...régebbi cr, yz esetleg kx vagy rm azok meg az én sulyommal endurozáshoz szerintem tul vadak
vagy marad ez vagy wr200..csak nem tudom hogy lenne-e értelme lecserélni
ha jol gondolom erőbe kb ugyan ott vannak csak talán a wr kicsit nyomatékosabb és jobb endurozásra ?
Ha endurozni akarsz akkor jó de cross pályára sztem nem a leg nyerőbb.A Rolie tényleg jó kis motor,de oda is figyel rá(aRoli apja)!más WR 200-at nem ismerek!Egyébként ez nem DT blokkos!Alkatrész ügyben kérdezd a Szatyina Gézát 20/4271314
nem tudok rola semmit....külsőre olyan mint egy dt blokk 200as hengerrel....de nem tudom
hátha Atis, vagy valaki aki ismeri Rolyt tud mondani valamit rola
Szia Atis!
ha jol emlékszem Rolynak van/volt yamaha wr 200-asa. tudsz rola valamit mesélni? alkatrészt mennyire lehet hozzá kapni ilyesmi...
megérné szerinted egy olyanra lecserélni a motoromat?
előre is köszi és jobbulást a válladnak!
Hellosztok!
Szerintetek ez mien gumi? mert én újonnan hozzájutottam 5000 ft ért és ahogy nézem az új ára 12 000
valaki használt iet már közűletek?
jah és zoozee ien gumit vettem
semmi ..még rágipszeltek...járósarkat ... még két hét mert oldalt a kisujjam mögöttit amit a múltkor meséltem , hogy ráugrottam és eltörtem az tényleg elpattant és elmozdult....