Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na,mi a baj? mivel mérgesítettelek fel?
nem,én pápai vagyok,de a párom zirci és a hétvégéket ott töltöm. az arborétum ott van,de az épületről még nem hallottam.
amúgy te zirci vagy ?
nem tudom nem emléxem pontosan ott van egy épület kastély vagy valami talán könyvtátszerű aminek szép kazettás kézzelfestett tetején beesett egy repülő a háborúban....és egyik részén úgy festették vissza mintha igazi lenne a cizellamizella ...
ez ott van vagy tévedek......
meg arborétumba voltam asszem ott.....
Ezt már nem lehet überelni.
na,az szuper! akkor tutira felismerlek,kis bicebóca!
remélem jó lesz a lábam és kibírok menni...vagy a gipszemről ismersz meg ha nem veszik le vagy arról hogy nincs gipszem de úgy megyek mint akinek van
Te is kinnt leszel,ugye? ronist meg majd megkeresem a piros "kisbiciklije" alapján....habár azért fényképen már láttam,úgyhogy talán élőben is felismerem.
nagyon valószínű,hogy igen....nincs messze Zirctől,úgyhogy könnyen átugrunk oda.
Meglepinek szánom Neki!
na mi a pálya .....lesz bakonynánán motornyalogatás?
szia döme...jó lett faisst gépe ....frankón megcsináltátok neki
Valamint JóreGGelt!
Ez egy régi történet. . .
A többieket nyugodtan emlegethetjük!
szeva motortalan, milyen lessz az ujj verda,, ? ne fogd vissza magad,ha ugy érzed hogy gázgázt kell venned akkor tedd meg,,
szewa ...odaírtam a tutit ....
láttad , hogy kapar ...?
Szeva Chupakabra! . .. ..
ez a kétkarburátos dolog mekkora egy faszság, meg szerintem még kamu is, értelme nincs az biztos,, de hogy visitanak egy-két kis buta , hogy kapar, meg hogy elindul,, meg hűűű meg haaa,,,,,,