Andris sztem innen is tudsz nézni alkatrészeket a ktm-hez! mi is ettől a sráctól vettük a motort....egy alföldi gyerek,s vannak nálla tényleg hasznos cuccok,jóval a piaci árak alatt!
ma elmegyek orvoshoz és megfigyeli lábamat esetleg ha jó leszedik gipszemet...kíváncsi vagyok mi lesz
holnap lesz egy hónapja , hogy eltörtem.....szerintetek elég ennyi idő , hogy összeforrjanak a lábfejemben a csontok
alap!
ma is megyek le segíteni
tegnap volt próbálgattam segíteni
véletlenül a hajamat elől kicsit összefestettem meg a könyökömet...(NEM akarom tudni mire használták alapból azt amivel leszedtem a festéket)
Andris sztem innen is tudsz nézni alkatrészeket a ktm-hez! mi is ettől a sráctól vettük a motort....egy alföldi gyerek,s vannak nálla tényleg hasznos cuccok,jóval a piaci árak alatt!
2 hete nem volt 10 nyugodt percem. . .
holnap lesz egy hónapja , hogy eltörtem.....szerintetek elég ennyi idő , hogy összeforrjanak a lábfejemben a csontok
Mindenképpen vigyázok rá.Hogy vagytok?Sok a munka?
csak jobb a békesség
ma is megyek le segíteni
tegnap volt próbálgattam segíteni
véletlenül a hajamat elől kicsit összefestettem meg a könyökömet...(NEM akarom tudni mire használták alapból azt amivel leszedtem a festéket)
az az önindító?
Formás a kicsike!
Vigyázz rá úgy, mint a GasGasra és legyen sok örömöd benne!
amúgy jó reGGelt!
Tegnap reggel átvettem az új vasat.Egész nap gurultam, naggyon naggyon faszák az első benyomásaim.
Ami jó, mert megy a munka, de lassan Erdélyre kellene felkészíteni a kicsikét. . .