Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenki motorozik?
Sziasztok!

Andris sztem innen is tudsz nézni alkatrészeket a ktm-hez! mi is ettől a sráctól vettük a motort....egy alföldi gyerek,s vannak nálla tényleg hasznos cuccok,jóval a piaci árak alatt!
Minden fasza!
Minden fasza!
2 hete nem volt 10 nyugodt percem. . .
ma elmegyek orvoshoz és megfigyeli lábamat esetleg ha jó leszedik gipszemet...kíváncsi vagyok mi lesz
holnap lesz egy hónapja , hogy eltörtem.....szerintetek elég ennyi idő , hogy összeforrjanak a lábfejemben a csontok
Holá Döme.

Mindenképpen vigyázok rá.Hogy vagytok?Sok a munka?
otthon találtam valami érdesfelületű kefét
csak jobb a békesség
mivel mostak le ? vizelettel ?
egy olyan kuplung ami kinyit ha megállsz .......nem kell behúzni hozzá a kuplungkart mert röpsúlyos és mikor megállítod kereket akkor kiold
hidraulikus?
nem az egy kuplung fajta
alap!
ma is megyek le segíteni
tegnap volt próbálgattam segíteni
véletlenül a hajamat elől kicsit összefestettem meg a könyökömet...(NEM akarom tudni mire használták alapból azt amivel leszedtem a festéket)
Rekluse,,Z"start kütyü
az az önindító?
hétvégén kint pörögsz a versenyen nálatok?
reGGelit
Reggelt!
Formás a kicsike!
Vigyázz rá úgy, mint a GasGasra és legyen sok örömöd benne!
biztos kém a gyurika , tikosügynök, vagy vadász, vagy zöld és innen szedi az infókat mikor mennek az endurósok

amúgy jó reGGelt!
Jó reggelt.

Tegnap reggel átvettem az új vasat.Egész nap gurultam, naggyon naggyon faszák az első benyomásaim.
höhö,van rendőr ismerős...remélhatőleg visszakapom a jelszavamat amúgy jó reggelt.
Ismét aranyosan kezdem a napot!
Jó reGGelt!
A távcső hova kell a KTM-be?
Nem hiszed el, de 2 hete nem volt 15 percem. . .
Ami jó, mert megy a munka, de lassan Erdélyre kellene felkészíteni a kicsikét. . .
15 perc alatt kicseréled ...nehogy az miatt ne menjél
Nem volt időm kicserélni a hűtőventillátoromat, nem lesz motorozás a hétvégén! ! !