Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cső!
Rekluse Z Start kuplung az olyan mint egy félautómata váltó a motoron.Nincs szükség kuplungkarra ennek a használatával,bár ennek ellenére van hozzá egy kicsi kar ha minden igaz.Müködés közben nem lehet megfullasztani a motorot,ha eldölsz,vagy ha beletaposol a fékbe akkor sem áll meg a motor mert a szerkezet egyböl lekuplungol.Csak bizonyos fordulat számon lép működésbe.Nagyon jó kis dolog.pláne ha valaki crossmotorral szeret endúrózni,mert ezek a motorok lepöffennek hamar a lendkerék hánya miatt.De még ezzel a cuccal is lényegesen olcsób a mutatvány mint ha egy 2 milliós endúrót venne ez ember.Rekluse ,,Z" start nem egyenlő az anti-hopping kuplungal.
morgen...
ronis nem te sétálsz a yami mögött esetleg ...se?
arany
Hello Mindenkinek!

Triálmotor vásárlásán töröm a fejem, de ezeket a gépeket kevésbé ismerem. Kb 4-500Eft-ot szánnék rá. Ebből az összegből milyen gépet lehet? GasGas/Beta/Sherco-közül melyiket ajánjátok?

Üdv.
na cső. mizu?
ez is kihalófélben ?
Nah, akkor mégiscsak jó volt a teóriám
Azért várd meg míg megszárad, utána fújkálj csak.
De a koszra hiába fújod rá a láncspray-t, arra nem fog rátapadni és csak összedzsuvázza a motort meg a hátadat!
azonn már túl vagyok a lánc le van takarítva!
mind 1 kimegyek oszt lefújom azzal nem ártok neki
Értem én, de annak mi értelme, hogy tök koszos, szaros láncot fújkálsz le...
de én nem letisztítani akarom hanem lekezelni a láncot! van arra való spray h jobban bírja a gyűrődést meg h a kosz ne rakadjon meg rajt meg h legyen kenése
Benzin, vagy brigiciol(nemtom jól írtam-e), lehet hülyeséget mondok ám, de én így szoktam
Igen, de én előtte még kicsit megtakarítanám a helyedben...síma mosás nem nagyon viszi le róla a ganét
Nincs linked ahonnan le lehet tölteni? Nem szeretnék szívességet kérni tőled, mert a végén annyival fogok neked jönni, hogy oda kell adnom a motoromat
Mosás után a láncot le kell fújni?
mert téged nem érdekelnek a motorozásos filmek

megvan erzberg rodeo 2007 dvd-n meg a 2005 is
Akkor miért nem szóltatok nekem is
Nem hanem elötte fényképeztem le a motort és miután megszáradt utánna meg felraktam rá a matricákat!
amúgy így mosás után be kell fújni a láncot?
2 éve megvan ..janinak is ..
Jani ezt meg kell nézned! Nincs mit hozzáfűznöm, látnod kell