Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jól sejtettem. ilyen nyári forróságban könnyen bedagadhat a lábad a gipszbe. feküdj sokat és pócold fel a lábad!
kész a telefonom ...megjött a csomag sutyerák ...köszi
nem...sőt még rágipszeltek egy járósarkat...még két hét ...mert egyik csontot eltörtem újra és az elmozdult
levették a gipszedet? amúgy szerintem a melegtől van ennyire oda a lábad.
ronisal sem tudtam beszélgetni,pedig ott mentünk el mellette motorral,aztán hiába integettem nem vett észre....mire leszálltam a motorrol addig meg a kispirossal elgurult.

bocs jani
előző hozzászólásom természetesen vicc volt

de az amit az életen keresztül fogod hallgatniról írtam az nem volt az

ájlávjú GG
akartam mondani , hogy ezért itt mit fogsz hallgatni...életed végéig persze
szia ...végül is nem mentem le mert aki vitt volna az se ment ..a haverok akik mentek a versenyen meg korán elmentek már.............
aztán itthon pihengettem...
de lehet , hogy jobb is , hogy így lett mert ma el kellett intéznem pár dolgot és már bedurrantam lábilag....nemtudom lehet a meleg vagy valami de szarul bírom
motoroznom kéne
Szia Krisztián!

Egy picit cinkes azért, hogy pont a GasGas topicban véleményezed a Sherco-t! Amúgy a két márka kb. 40%-ban ugyanazokból az alkatrészekből áll össze! Segítettem már nem egyszer verseny közben Sherco-t szerelni és mégsem mondom, hogy nem megbízható! Ha valaki tudja használni és megfelelő tisztelettel bánik a motorjával akkor mindkét márka ugyanolyan jó! Talán a családias hangulat hiányzik a kékektől! És pár világbajnoki cím!
aha értem akkor kihagyom a gas-t a mosik köréből pedigszép kis gépek de ez nem minden
szia! tegnap nem láttalak nánán!
szewasztok
Szia!

Ha szeretnél megismerkedni a trialmotorozás alapjaival, rejtelmeivel és szépségével akkor javaslom gyere el a GasGas Trialiskolába!
A GasGas gyár által átvizsgált használt motorokat tudunk neked ajánlani megvásárlásra!

Ha érdekel akkor dobj egy mail-t és tájékoztatlak mindenről!
Sziasztok Mindenki!
Bár nekem nem supermotom volt,de egy 250-es exc ktm-em volt 2006-os.Két héten belül eladtam.
jaja én is erre gondoltam h megweszem nem túl drága csak kinek kell majd akkor inkább wmi drz,wr,exc azt legalább el lehet majd adni jobban!
.....................na és miért csak annyi az ára?
Mert a ,,KUTYÁNAK SEM KELL"!Csábító az ára de ha oylan motort akarsz amit soha nem akarsz eladni,vagy mert nem tudsz,akkor ez a te motorod.Két ütemű supermotot nem nagyon vesz senki.Viszont tény hogy nem rossz motorok a gasgas 250 sm 2T-k.Városban lehet vele cigánykerekezni,de másra nem jó.
http://www.hasznaltauto.hu/2103798_gas_gas_sm250rendszam_2005
----------ez az
hello kérdezni szeretnék h mi a wéleményetek a gas gas 250sm-ről!néztem 1et 2005-ös supermoto!790 az ára!sztetek jó wétel lenne? 6000km wan benne!
Zsakfos: (csak megjegyzem, hogy kicsit bizarr nevet választottál)
Véleményem szerint a Sherco a legmegbízhatóbb, de valamennyire hasonló szinten van mindhárom márka. 400-500 -ért egy elég jó használt gépet lehet venni.
Itt találsz használt triálmocikat:
http://www.trialmotor.hu/forum...
Ronis van mögöttem :) Fő szponzor Fecco köszi a kuplung kart :)
Bammeg én is ott vagyok a képen. . . . . . . .