Szeva Döme
Holnap elvileg haza kéne hoznom a motort,mert szombaton nemtudom,mert gábor megy dunaujvárosba quadolni...feltéve ha megjönnek az alkatrészei...
Holnapra szerinted kész lesz a matrica?
Oksa
csinálunk olyan képet is
Az új bringákról elég nehéz úgy írni hogy nem próbáltam ki....így csak a többi tesztből tudnám összeollózni,az meg szerintem nemjó
Haza futamokról tudok írni az nempara
A terepmotorosok.hu oldalon azért csináltam az események menüt, hogy ott mindenki 2 hétre előre megtudhassa mikor mit és hol közvetítenek a tv-k!
Tessék megnézni!
A haza versenyekről is igazán írhatnál és az új motorokról is!
Képeket olyat is csináljatok ami egész alakos álló "bemutatkozó" kép lesz! Őgy mint a mi csapatképeink, állsz a motor mellett a sisakkal a kezedben, beöltözve ruhába!
nem tehetek róla faszparaszt bedzsalt 70 el az egyenrangúba.... az volt a problem h én is ott voltam..... máj 19. én szülinapom utáni nap.. kaptam még egy életet
képeket majd vasárnap csinálunk monoron,akkor már elvileg kész lesz a motor matricázása is,meg akkor beöltözök heboba
Majd átküldöm amiket csináltunk...azok legalább friss képek
Versenyekről tudok írni,magyarról legalább is.
külföldi versenyeket nem nagyon sozktam nézni,mert sose tudom hogy hol közvetítik,vagy egyáltalán nem közvetítenek semmit
Szeva Dév! Egy picit átkozmetikáztam az interjút és képeket ha küldesz mail-ban akkor kiteszem még hozzá!
Jó lenne ha Te is aktívan vennél részt az oldal működésében mint motocross szakértő! Haza, külföldi versenybeszámolók, motormárkálról szóló technikai jellegű cikkek.......
Holnap elvileg haza kéne hoznom a motort,mert szombaton nemtudom,mert gábor megy dunaujvárosba quadolni...feltéve ha megjönnek az alkatrészei...
Holnapra szerinted kész lesz a matrica?
A hazai versenyekről pedig már jöhetnek is a cikkek! Dobd át mailban és kiteszem!
csinálunk olyan képet is
Az új bringákról elég nehéz úgy írni hogy nem próbáltam ki....így csak a többi tesztből tudnám összeollózni,az meg szerintem nemjó
Haza futamokról tudok írni az nempara
Tessék megnézni!
A haza versenyekről is igazán írhatnál és az új motorokról is!
Képeket olyat is csináljatok ami egész alakos álló "bemutatkozó" kép lesz! Őgy mint a mi csapatképeink, állsz a motor mellett a sisakkal a kezedben, beöltözve ruhába!
Majd átküldöm amiket csináltunk...azok legalább friss képek
Versenyekről tudok írni,magyarról legalább is.
külföldi versenyeket nem nagyon sozktam nézni,mert sose tudom hogy hol közvetítik,vagy egyáltalán nem közvetítenek semmit
Jó lenne ha Te is aktívan vennél részt az oldal működésében mint motocross szakértő! Haza, külföldi versenybeszámolók, motormárkálról szóló technikai jellegű cikkek.......