hát nekem már szerintem nem lesz járóm...legalább is aztmondta a doktor....
szombaton ezt ha leveszik akkor már csak vigyázni kell rá .....még nem egészséges 4 hét után ugrálni vele...nehogy elpattanjon egy húr mert a hangtól is félek mikor reccsen de inkább az újrakezdem a gyógyulástól fosok........nehogy elmenjen a nyár totálba
bár a haverom ugyanez a szitu a lábával és egy hónapra a balesetre indult endurocrosson ...aztán még alig voltak összeszáradva a csontjai ...
veszek is be egy kalciumot
ott leszek kis pirossal, nézni megyek én is, meg szurkolni, viszont nincs kedvem gyalogolni,, deha lejössz, és lessz addigra járogipszed akkor a kis pirossal te is tudsz menni,, az megy gipszesen is,,,
hát lehet ...szombaton megnézik orvosilag mi a pálya leveszik vagy nem a gipszet
ha jól érzem magam akkor lemegyek mert haverok mennek, indulnak, nyernek és levisznek ha akarom
ha megyek akkor hívlak ....és összefuthatunk esetleg...se
Jó az oldalatok, de azért a helyesírásra figyelhetnétek..."Jaj tényleg egy lábtörést is elszenvedtél. Hól sikerült összeszedni?" Írásjelek, fölös ékezetek...ilyesmikre gondolok Amúgy elég jó kis oldalnak tűnik
Mi a pálya errefelé?
Annyi dolgom van, hogy nincs 1 percem sem idenézni. . .
De legalább megy a meló. . .
hát nekem már szerintem nem lesz járóm...legalább is aztmondta a doktor....
szombaton ezt ha leveszik akkor már csak vigyázni kell rá .....még nem egészséges 4 hét után ugrálni vele...nehogy elpattanjon egy húr mert a hangtól is félek mikor reccsen de inkább az újrakezdem a gyógyulástól fosok........nehogy elmenjen a nyár totálba
bár a haverom ugyanez a szitu a lábával és egy hónapra a balesetre indult endurocrosson ...aztán még alig voltak összeszáradva a csontjai ...
veszek is be egy kalciumot
tényleg te lábaddal mi a helyzet ?
ha jól érzem magam akkor lemegyek mert haverok mennek, indulnak, nyernek és levisznek ha akarom
ha megyek akkor hívlak ....és összefuthatunk esetleg...se
Még ma átnézem és javítom! Amúgy köszönjük a dícséretet! Igyekszünk!
Eladó a GasGas FSE 450-em!
850 vagy hitelátválalás....2005-ös....
A törlesztő most olyan 10ezer körül van..
megnéztem és én 87 et írtam