zoozee!Kenjed feketenadálytőkrémmel, Faisst is meg én is avval toltuk, marha jó anyag Szerintem motort meg el kell raknom még meg nem jön a fékbetét már vonyít ha fékezek
zoozee háza előtt amúgy van egy szétbontott KTM
nemtudom hány CCM vagy ilyenek mert kerekek nincsenek és meg van dobálva tojással...biztos jót tessz a blokknak
várjál jani én csak akkor bírok dolgozni ha lesz cucc.....úgyhogy nekem nincs mit csinálnom ..... azt mikor hozod gyurika a pacsirtából?
én ma rendeltem az jövő héten itt....
itt csak gyurika motorja van ...ha tudnék dolgozni akkor se tudnék vele mit csinálni.....
de ma is sikerült kicsit dolgoznom...elején jobb kedvem volt még sima gipszben ...de ezzel már lemenni is alig bírtam ......meg a bordám se fájt így de ma rájöttem két hétig flectort ittam mert fájt a lábam meg mindenem ...és utána leálltam a fájdalomcsillapítással és azóta nagyon szar a bordám....
ma kiszedtem egy kymco hátsótengelyét és a kocsmába kellett átkiabálnom hogy jöjjön valaki aki meglazítja a nagy csavart atengelyén...és egylábaztam egy órát...
gondolhatod , hogy tele a farkam...
megveszem akkor azt is Hagyjad már,bárkivel megesik a baleset annyit fizetek amennyi lesz..számolj bele mindent...a melóra meg kitalálunk majd ősszel a nagyszervíznél egy összeget Motorexből mit vegyek? vagy inkább motul? sokan nem ajánlják a castrolt.
nem tudom megkeresem múltkori papírt és ránézek arra hogy ott mi mennyi volt ...mert akkor se tudtuk mi volt
kaptam egy hengerfejpakolást ajándékba az 7000 azt neked adom és azt nem kell mégegyszer venned... melót azt megkapod ingyen ... mert részben miattam húzódozik ez a project de nagyon béna vagyok így gipszben
olaj meg szűrőt azt nem rendeltem mert nem emléxem vettél -e
de ha nem akkor azt vehetsz ...most van idő olajshopra olcsón...
Gyurika bakker, ennyit agonizálni mint te? Már rendesen sajnálom szegény Zoozee-t!
Bízd Rá, meg fogja csinálni és nyugodj már egy kicsit a seggeden mert a végén megunja és leshetsz! így is annyit segített már, hogy egy versenycsapatnak is sok lenne! Nyugi, rendben lesz minden!
bár most már két hete szarakszik a vállam feketenadálytő krém ide vagy oda....