Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Döme ha vagy gyere Skypera
Ez a Ferrodo Platinum milyen fékbetét?
vegyetek rá radiális munkahengert
ilyen drága motoron az első féken nemszabad spórolni.....
Azért az én motoromban nincs úgy igénybe véve mint a tiéden... Szerintem ami most van benne az nem is a gyári, hanem Ferrodo Platinum
akkor többet hagyok ott és vehetsz belőle...hogy legközelebb legyen mire tenni a pénzt
nincs éjjeliszekrényem
attól sokkal komolyabb ...többszáz forint a csomag vazze ...kicsit feljebb vannak az árak pedig nekem azt mondták erősödik a forint ....de ez komoly cucc ne féljél...enyémbe is ez van....
11ezerért remélem aranyozott legalább vagy valami
majd reggel rádobom az éjjeliszekrényedre....
tarts meg az aprót te mocskos állat
hát felfelé kerekítve 11.000 ft ...mindennel együtt cakk pakk.

majd visszaadok 58 forintot
Oks, de szerintem a hét folyamán elküldöm a pénzedet, mondjuk holnap mikor feladom újból a dvd-t 10e ftot mondtál, ha jól emlékszem
ja nem kell előre ...megvárhatod mire odaér......
Meg a postaköltségedre mennyi pénzt küldjek, írd le légyszi, hogy végül mennyire jött ki összesen
hellosztok
Mester!Most akkor előre fizessek, vagy mikor megjött az árú, hogy gondoltad?
Köszi, lehet akkor inkább veszek valami Sigma órát...csak elsőre úgy tűnt passzolnak a csatlakozók is
szerintem direktmódon nem passzol...de a csatlakozó átalakítása után tud működni ...lehet nem minden funkciója gondolok itt fordulatmérőre dea többi az jó...meg még az üzemóraszámláló ami nem biztos , hogy jó lesz....
Andris, itt van a csatlakozója az enyémnek
Zoozee, te nem tudod, hogy jó-e a GG. órája a KTMbe?
leeht tudok ócson lcdt bele...
na mi van megint alszotok....kibaszott jó nektek este meg dugtok
jó reggelt ! szewasztok mi a zsír ?
ma vazzeg rohangálhattam kocsival idáig egylábbal mert gyerekek betegek lettek és orvoshoz meg ide oda kellett szaladgálnom... egész éjjel ment a hányás......valami vírust beszedtek mint a telefonom...annak meg display csere ...agyvírzís