nincs mit ...na hogyan küldjem oda neked féked ?
odaküldöm valmi kis dobozban párszáz forintért mint levél.....ajánlva
te meg küldessz egy csomó pénzt érte .....és kész
holnap megmondom mennyi a posta ...kb. 10000 cakk&pakk
Az mind1, hogy lila-e vagy nem, ha fáj a bordád akkor kend be avval, minden valamirevaló gyógynövényboltban kapsz...Szerintem 4-5nap és már fele annyira se fog fájni a bordád
itt a fékbetétje ...
nem bírom lefotózni mert nem jó a telefonom..
ja rosszhír a kilométerkumputerrel kapcsolatban.....
komletten van is egy a haveromnál de 10000 korona.....de ahhoz van egy szatyor cucc kábel meg felfogató, jeladó stb ....ebből ad valami kedvezményt de úgy is drága...
ja és a komputer nem engedi nekem külön megrendelni ...de szlovák a szoftver és azt nem értem rendesen ....holnap telefonálok , hogy mennyi lenne csak az óra....de a melós aki ott van nem emléxik pontodsan de mondta , hogy egyet régebben adtak el és mintha 30000-40000 rémlene
Jól vagyunk, de én nagyon sokat dolgozom...napi 13-14 órát...
Reni is jól van...keresztlányodról ez a kép meg mindent elmond...
odaküldöm valmi kis dobozban párszáz forintért mint levél.....ajánlva
te meg küldessz egy csomó pénzt érte .....és kész
holnap megmondom mennyi a posta ...kb. 10000 cakk&pakk
nem lila a bordám.....
a lábam lilulgat még estére ...meg dagad picit bele a gipszbe
Fáj mindene, nem túl jól van! Egy picit tényleg hagyd már! Kérlek!
nem bírom lefotózni mert nem jó a telefonom..
ja rosszhír a kilométerkumputerrel kapcsolatban.....
komletten van is egy a haveromnál de 10000 korona.....de ahhoz van egy szatyor cucc kábel meg felfogató, jeladó stb ....ebből ad valami kedvezményt de úgy is drága...
ja és a komputer nem engedi nekem külön megrendelni ...de szlovák a szoftver és azt nem értem rendesen ....holnap telefonálok , hogy mennyi lenne csak az óra....de a melós aki ott van nem emléxik pontodsan de mondta , hogy egyet régebben adtak el és mintha 30000-40000 rémlene