hát abból van kedvezményem kicsi meg 8 al mehet most a korun (az kábé 16000 pénz )....meg most ezzel mit csináljak ha hozzák majd ...eddig sírtál hogy kell....meg te mondtad hogy drága ott is azért bátorkodtam lenyomni a gombokat......de reggel még rászólhatok ricsire hogy mit tud csinálni ...
az a gáz hogy ez full ktm distributor...de lc4 et nem tart és mindent rendelni kell ami ilyen blokk...csak hardenduró cross gyerekmotor supermoto meg tuning meg bicigli....
meg quad meg ruha van de pont az lc4 és az ilyesmivel nem foglakozik mert nem ad el belőle egyet se...
csak kopó cuccok esetleg ezekhez ...
meg azok vannak még ami divat 950 ...690 ...
ja szelepek csere de csak kettő....
viszont a vezérműlánc az drága ...még nincs itt mert meg kell rendelni mert ebből kétfajta láncot hoz a progi egyik hosszabb......tehát van 100 stiftes meg 98 as----kár hogy a romokból nem derült ez ki
meg egy alsó kis láncvezető darabot rendeltem....nálad meg fog jönni a két oldalsó cucc...lánctok meg a feszítő...meg az alsó lánckerék....
és ha minden itt akkor összerakom és gó....jövő hét esélyes? hgogy megjönnek a cuccaid
Szeretettel meghívunk minden GasGas lelkületű élőlényt a Keszthelyen elkészült új trial , motocross és Quad pályára .Egy nagy közös edzésre . A hely használat csak most ingyenes lesz . Ott lesznek a trial suli gépei és a 2008 -as Trial modelek is .
Még több info : http://trialmotor.hu/rendezven...
Gyertek minnél többen .
jah és a középső nokia is az enyém az bele esett a vízbe és működik! igaz valahogy beállítottam rajta egy pénzkímélő módot mert régebben kikapcsolt ha hívni akartam
hibásak a számok vágod? mindegyik szám
az a gáz hogy ez full ktm distributor...de lc4 et nem tart és mindent rendelni kell ami ilyen blokk...csak hardenduró cross gyerekmotor supermoto meg tuning meg bicigli....
meg quad meg ruha van de pont az lc4 és az ilyesmivel nem foglakozik mert nem ad el belőle egyet se...
csak kopó cuccok esetleg ezekhez ...
meg azok vannak még ami divat 950 ...690 ...
Jól vagytok? Minden okés? Kis tündérmanócska bogaram, hogy van? Mikor találkozunk?
csinálom a telefonomat mert a kijelzője bekulázott...nem bírja az esést ....
de most már be se tudom kapcsolni ...holnap lesz másik ...
viszont a vezérműlánc az drága ...még nincs itt mert meg kell rendelni mert ebből kétfajta láncot hoz a progi egyik hosszabb......tehát van 100 stiftes meg 98 as----kár hogy a romokból nem derült ez ki
meg egy alsó kis láncvezető darabot rendeltem....nálad meg fog jönni a két oldalsó cucc...lánctok meg a feszítő...meg az alsó lánckerék....
és ha minden itt akkor összerakom és gó....jövő hét esélyes? hgogy megjönnek a cuccaid
Szeretettel meghívunk minden GasGas lelkületű élőlényt a Keszthelyen elkészült új trial , motocross és Quad pályára .Egy nagy közös edzésre . A hely használat csak most ingyenes lesz . Ott lesznek a trial suli gépei és a 2008 -as Trial modelek is .
Még több info : http://trialmotor.hu/rendezven...
Gyertek minnél többen .
gyurikának is van rossz hírem...