Csak az a baj, hogy nem fizettek érte túl sokat! A mája már semmire sem volt jó (szétmarta a pálesz), az idegei szétesve, az aminek a fejében kellene lenni......nos ott pedig nem sok minden vót!
Használt jobb láb és egy kézfej, csuklótól eladó! Ezek rajtam maradtak! A láb már kezd feketedni, a kéz pedig valamely oknál fogva "csapágyasra" lett hajtva!
Zoozee, te úgy is ki vagy tömve lével vegyél pár ezer eurót, sokat lehet vele kereseni...amikor ledöntötték az arabok az ikertornyokat akkor olyan 90-100ft volt egy dollár, ha jól emlékszem...na avval szép kis summát le lehetett akasztani, persze csak ha volt elég nagy tőkéd hozzá...
ja és képzeljétek milyen cirkusz ...az euro szar vagy a forint jó....
úgyhogy érdemes vásárolni ...állítólag lesz 220 forint akkor kell vásárolni motoralkatrészt
én azthittem 9000 a lánc kábé...de eszembejutott, hogy amit múltkor cseréltem azt is 13-ért hozták...
de raktam huskyra 30.000-ért de az szett volt ...
Csak az a baj, hogy nem fizettek érte túl sokat! A mája már semmire sem volt jó (szétmarta a pálesz), az idegei szétesve, az aminek a fejében kellene lenni......nos ott pedig nem sok minden vót!
Használt jobb láb és egy kézfej, csuklótól eladó! Ezek rajtam maradtak! A láb már kezd feketedni, a kéz pedig valamely oknál fogva "csapágyasra" lett hajtva!
Vagy csak a szerveit?
úgyhogy érdemes vásárolni ...állítólag lesz 220 forint akkor kell vásárolni motoralkatrészt
de raktam huskyra 30.000-ért de az szett volt ...
ma kész vagy lacikám mint a lecke
lukbakukkk