egész multhéten motoroztam
meg ma is...
na..őőő...egész jó a lábam,már csak nagyon minimálisan sántítok...persze,azért fáj egy kicsit,hiszen csak 1 hete vették le...de ugy érzem hogy a hétvégi motorás nyugodtan mehet majd....persze csak óvatosan...
Atis, bakker.....jobbulást, nagyon sajnálom, hogy ez történt veled!
Apropó, most olvastam az ErzbergRodeo eredményét! Elég sokat mondó, hogy az első két helyezett trial versenyző!
Régóta hangoztatom, hogy aki csak tud és szeretne az jöjjön el trialozni, tanulja meg a trial alapjait és onnantól teljesen máshogy fog endurozni is! És a sérülések is egyre jobban fognak majd csökkenni! Nem hülyéskedek! Most van lehetőség a triáliskolában ezeket elsajátítani! Döme már megtapasztalta milyen előnyei vannak!
Egyébként a "mini trialversenyen" melyet a kétnapos edzőtábor végén rendeztünk meg, nos azon a versenyen a Döme a Miki előtt végzett! Pedig Mikinek több éves (évtizedes) enduro versenyzői tapasztalata van! Persze azért Miki előtt is le a kalappal, de Döme bácsi már 3-4 alkalommal részt vett trial oktatásban és lám máris van eredménye!
Gratula Döme! Szép volt!
szia gyurika ...a forgalmid ugye otthon van meg a kulcs...? mert én most keresgéltem ezt azt és nem találom...de szerintem nincs itt csak gondoltam megkérdezem...és ha ott van akkor te is mondj egy alváz és motorszámot .meg évjáratot (99)
milyen motor ez ktm?
Srácok, Andrisnak kéne holnapra KÖLCSÖN egy láncvédő a lengővillára,meg 2 index a ktmére...valaki adakozó szellemű hívja már fel...index van nálam cask búra nélkül
hétvégén vettem fel