.úgy történt,hogysokan voltunk és az egyik srác tudott valami siratot ami nagyon kemény és oda akartunk menni.De aki tudta az útat az quados...ő ment elől én előre engettem a Márk tesolyát Tomit és még két srác ment a quad után!a nagy porban késön láttam meg hogyaz eső kimoste az útat ugy 40-50 cm méllyen,a gődőr tulsó oldalán egy nagy szikla lépcső alakult ki,és a 200-as nem emelte ki az elejét 6-ba félgázról,elszáltam mind a győzelmi zászló...
Magyar versenyzők is rajthoz álltak az egyik legnehezebbnek tartott terepversenyen. Varga Ákos, Tichy János, Nagy Péter, Kovács Péter és Szendi Gábor képviselik Magyarországot a vasércen. A tegnapi és mai kvalifikációk eredményeként Varga „Alma” Ákos a szenzációs 20. helyet érte el, csupán négy pozícióval lemaradva Giovanni Salától. Nagy Péter a szintén elismerésre méltó 109. időeredményt motorozta össze.
Sajnos magyar versenyzőinknek nem sikerült a feljutás, Varga Ákos hiába vágott neki az első sorból, a hegy közepén körülbelül az ötvenedik helyen motorozva a technika vetett véget a hegymenetnek. A KTM blokkja egy éles sziklától kilyukadt, és elfolyt a váltóolaj. Ameddig a gép vitte Ákost, addig a száradó váltó ellenére is húzta neki - az idei reményteli kvalifikáció után már csak a feljutást kívánhatjuk jövőre.
lehet cross is,vagy enduro is, és azok a köbcentik amiket irtál a lényeg hogy 125 feletti legyen,, és csakis a nagyi járt vele a boltba tejért, meg kenyérért,,
Sajnos magyar versenyzőinknek nem sikerült a feljutás, Varga Ákos hiába vágott neki az első sorból, a hegy közepén körülbelül az ötvenedik helyen motorozva a technika vetett véget a hegymenetnek. A KTM blokkja egy éles sziklától kilyukadt, és elfolyt a váltóolaj. Ameddig a gép vitte Ákost, addig a száradó váltó ellenére is húzta neki - az idei reményteli kvalifikáció után már csak a feljutást kívánhatjuk jövőre.
Helyezések:
1. Taddy Blazusiak (POL, KTM), 1:20:13
2. Andreas Lettenbichler (GER, BMW), 1:35:58
3. Paul Bolton (UK, Honda), 1:38:03
4. Cyril Despres (AND, KTM), 1:38:22
5. Kyle Redmond (USA, Christini KTM), 1:42:19
6. Geoff Aaron (USA, Christini KTM), 1:45:32
7. Gerhard Forster (GER, BMW), 1:46:15
8. Chris Birch (NZL, KTM), 1:47:35
9. Juha Salminen (FIN, KTM), 1:51:19
10. Mark Jackson (UK, KTM), 2:04:45
11. Ralf Scheidhauer (GER, KTM)
12. Nicola Paganon (F, Aprilia)
13. Darryl Curtis (RSA, KTM)
14. Edward Jones (UK, KTM)
15. Rene Dietrich (GER, KTM)
16. Alex Antor (AND, KTM)
17. Martin Craven (UK, KTM)
18. Cory Graffunder (CAN, KTM)
19. Andrew Reeves (IRE, KTM)
20. Roland Sailer (AUT, KTM)
végén kiugrott alólam a motor, úgy rúgtam fel egy frankó szaltó kiséretében , látványos lehetett
de ez elég jól néz ki ..megakadt rajta a szemem a bolt előtt a minap...