Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

.úgy történt,hogysokan voltunk és az egyik srác tudott valami siratot ami nagyon kemény és oda akartunk menni.De aki tudta az útat az quados...ő ment elől én előre engettem a Márk tesolyát Tomit és még két srác ment a quad után!a nagy porban késön láttam meg hogyaz eső kimoste az útat ugy 40-50 cm méllyen,a gődőr tulsó oldalán egy nagy szikla lépcső alakult ki,és a 200-as nem emelte ki az elejét 6-ba félgázról,elszáltam mind a győzelmi zászló...
Itt az eredménylap. . .
itt pörgött
kinézek a ház elé hátha itt pörög skyro
most látom atis, hogy írtál .... na akkor majd szorítunk magának
kurva nagy GRATULA MINDEN MAGYARNAK,,,
Magyar versenyzők is rajthoz álltak az egyik legnehezebbnek tartott terepversenyen. Varga Ákos, Tichy János, Nagy Péter, Kovács Péter és Szendi Gábor képviselik Magyarországot a vasércen. A tegnapi és mai kvalifikációk eredményeként Varga „Alma” Ákos a szenzációs 20. helyet érte el, csupán négy pozícióval lemaradva Giovanni Salától. Nagy Péter a szintén elismerésre méltó 109. időeredményt motorozta össze.

Sajnos magyar versenyzőinknek nem sikerült a feljutás, Varga Ákos hiába vágott neki az első sorból, a hegy közepén körülbelül az ötvenedik helyen motorozva a technika vetett véget a hegymenetnek. A KTM blokkja egy éles sziklától kilyukadt, és elfolyt a váltóolaj. Ameddig a gép vitte Ákost, addig a száradó váltó ellenére is húzta neki - az idei reményteli kvalifikáció után már csak a feljutást kívánhatjuk jövőre.
Bocsi, de hajtás van, este olvasok vissza!
Lehet tudni magyarokról?
...na most jöttem haza,csak holnap müttenek.Azt mondják hogy kb 1 óra lessz altatással és ébredéssel együtt!
erzberg 2008

Helyezések:
1. Taddy Blazusiak (POL, KTM), 1:20:13
2. Andreas Lettenbichler (GER, BMW), 1:35:58
3. Paul Bolton (UK, Honda), 1:38:03
4. Cyril Despres (AND, KTM), 1:38:22
5. Kyle Redmond (USA, Christini KTM), 1:42:19
6. Geoff Aaron (USA, Christini KTM), 1:45:32
7. Gerhard Forster (GER, BMW), 1:46:15
8. Chris Birch (NZL, KTM), 1:47:35
9. Juha Salminen (FIN, KTM), 1:51:19
10. Mark Jackson (UK, KTM), 2:04:45
11. Ralf Scheidhauer (GER, KTM)
12. Nicola Paganon (F, Aprilia)
13. Darryl Curtis (RSA, KTM)
14. Edward Jones (UK, KTM)
15. Rene Dietrich (GER, KTM)
16. Alex Antor (AND, KTM)
17. Martin Craven (UK, KTM)
18. Cory Graffunder (CAN, KTM)
19. Andrew Reeves (IRE, KTM)
20. Roland Sailer (AUT, KTM)
vazze lehet most veszik gg-t
mert mész mint az állat
részemről egyenlőre inkább szopás volt az mint jó...
végén kiugrott alólam a motor, úgy rúgtam fel egy frankó szaltó kiséretében , látványos lehetett
én is útra kelek ...
na akkor körbefigyelek ...hátha van valami nagy okosság
megyek imitálok egy kis munkát,
ez jo lessz 600-ba, ennyit még nekem is megér,, ,, esetleg vennék egy egész konténerrel,
húú vazze elfelejtettem az öt hatszázigat bocs
de ez elég jól néz ki ..megakadt rajta a szemem a bolt előtt a minap...
na figyusz ..ide becserélték már ..de itt van egomba ....ismerősök haverok a bolt...nézz rá ...megkérdem hogy mi lenne a vége..ha teszik
kérdezd,, gyorsan, de ugy kérdezd hogy occso legyen,,
megyek le a bótba (csak nincs lábam) akkor lefotózom csak most sofőrt kell szerveznem vazze...
van itt egy jó állapotú gg 300 as kék... feketevázas ...megkérdezzem mi az ára ?
lehet cross is,vagy enduro is, és azok a köbcentik amiket irtál a lényeg hogy 125 feletti legyen,, és csakis a nagyi járt vele a boltba tejért, meg kenyérért,,