Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megnéztem a Leggyorsabb Indiánt
Hellosztok!
kinéztem 1 scott nadrágot meg 1 pro grip felsőt 18 000 ért jó állapotban van nincs szakadás! semmi
szerintetek megéri rakok be képet!
Alap

ja.és ha lenne benne tolatósebesség,akkor hátrafele egykerekezni fákat kerülgetve az erdőben .nem?
Na igen.
Emlékszem, egyszer még régen is ez volt a téma, aztán a KTMgyilkos Gerre megalkotott egy olyan elméletet, hogy ezzel mennyire faszán lehet front wheelezni, mert ugye az első kereket is hajtja a motor
hát ez evidens basszameg kend...
Biztos van csomó hátránya,meg előnye,de ilyen az országban biztos nincs senkinek.
Egyedüli motorként nekem sem kéne.
De milyet gyorsulhat,meg milyet lehetne menni egy erzberges stílusú siratófalon?Vagy sárban,hóban...
Nagyon szívesen kipróbálnám és biztos nem crosspályán,mert tuti nem oda való.
Én először azt hittem, h vmi láncfűrész vagy mi van beépítve
Egyszer vhol olvastam vmi tesztet, aztán aszonta egy profi versenyző, hogy pályára rossz, mert folyton kicsúszik az eleje, és nem tud vele megfelelően menni.
ezt néztem fél percig hogy rájöjjek mit látok
És ehhez mit szóltok?
durva lehet
akkor tárgytalan amit irtam
erőlködik még persze...
9 kiló többlet a yaminál....
meg 4 millió forint az ára
azok wr-ek
ha már így kétkerékmeghajtunk....
mi értelme ennek az egésznek? csak plusz súly nem?
amugy a yamaha még mindig erölködik vele, vagy feladták már?
de elárulom azt is , hogy nem nagy mutatvány ez a kétkerékhajtás mint ahogy az öhlinsé (yamaha wr) -se .....
van két barátomnak is és egy két helyen jó kicsit..de a többin inkább rossz .....
szóval eddig körbemotoroztuk őket....sima 1wd-vel
ja úgytűnik

amúgy a ktm gyárnak semmi köze az egészhez ...
csak a világ legjobb endurójából akarták csinálni
ha érdekel valakit adok telefonszámot...a mérnökét aki végülis kitalálta a projectet.....
lehet rendelni is tőle .....
ez még a 2004es prototipus?
persze itt csinálja egy ill. két ismerősöm esztergom- kertvárosban....
gyártanak ilyet, vagy valaki önszorgalombol csinált magának egy 2kerékmeghajtású kátéjemet?
South Parkot töltök
me lusta vagy fotosopolni