Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hehe
a tűzszerész csávü 1 szál pólóban hatástalanította az 1 tonnás bombát
aszonta ekkora bombánál..tök mind1 mi van rajta
zsííííííír
Dávid! nézz rá az események részre, találtam neked hétvégére tv-s programot!
naja...meg ott kell megtanúni szlájdóni.
elviszünk terepre és betanítunk mert a supermotóban is van terep és annyira lehet látni a banda több mint felénél , hogy fingjuk sincs a terepről meg ugratókról....látni mikor lekanyarodnak az aszfaltról úgy mennek mint én mankóval a lépcsőkön hátrafelé.......
én is akarok még vele motorozni..de csak ha szervál a ktmjébe sm szettet
igyekszem janikám....
még ma indulok akkor ....
Nekem is volt már ilyen, peches napom! Erdélyben 15 motoros közül csak a triálversenyző mártózott meg a folyóban! Máig kapom érte a fejmosást! De ez van!

Azért jó lenne ha tényleg megpróbálnál nyugton maradni a seggeden és nem tönkre tenni magad! Tényleg szeretnék még motorozni veled és ha lehet akkor még idén is!
mint aki gondolkodik hogy mi a fasz van amotorjával,miért nem ülhetek rajta?
Bazd meg! nagyon durván festesz! Ez a csobánkai bányánál van ahol már egyszer lefelé megsimogattad a földet nem? van video is arról asszem!
Nem jó a hely aurája neked ezek szerint!
élet a halál után......nyúzottnak tűnök ?
uhhhhh, most olvasom! vigyázzál magadra wazze......még szeretnék soket motorozni veled! És nem úgy, hogy kocsiból nézel minket!
Na hogy van a gipszes brigád? gyógyultok?
Na hali megenst
zolika védőfelszerelésben
ez azért lehetett mert te nem szeretsz motorozni

én még nem próbáltam váltani....csak robogóztam
de ma xt vel hozott haza tesó,akartam menni egy kört...de mire hazaértünk,kiment a fejemből hogy akartam menni...aztán hazament
az abaj , hogy nem a járkálás miatt kell körkörös gipsz hanem azért hogy tudjak kettest váltani ......
mert ennek a gipszsínnek nincs teteje és nem fogja a lábat rendesen és hiába telnek a napok ha időnként ráesek és törik és megint előlről kell kezdenem az összeforrást ...elmegy a szezon
eladó kiadó most a szívem

ja de ez már a két hét
én már mennék motorozni
tudom milyen geciszar....
én is kivoltam az első napokban...
válasz
#959645 | 2008. május 15. 16:54