elviszünk terepre és betanítunk mert a supermotóban is van terep és annyira lehet látni a banda több mint felénél , hogy fingjuk sincs a terepről meg ugratókról....látni mikor lekanyarodnak az aszfaltról úgy mennek mint én mankóval a lépcsőkön hátrafelé.......
Nekem is volt már ilyen, peches napom! Erdélyben 15 motoros közül csak a triálversenyző mártózott meg a folyóban! Máig kapom érte a fejmosást! De ez van!
Azért jó lenne ha tényleg megpróbálnál nyugton maradni a seggeden és nem tönkre tenni magad! Tényleg szeretnék még motorozni veled és ha lehet akkor még idén is!
Bazd meg! nagyon durván festesz! Ez a csobánkai bányánál van ahol már egyszer lefelé megsimogattad a földet nem? van video is arról asszem!
Nem jó a hely aurája neked ezek szerint!
én még nem próbáltam váltani....csak robogóztam
de ma xt vel hozott haza tesó,akartam menni egy kört...de mire hazaértünk,kiment a fejemből hogy akartam menni...aztán hazament
az abaj , hogy nem a járkálás miatt kell körkörös gipsz hanem azért hogy tudjak kettest váltani ......
mert ennek a gipszsínnek nincs teteje és nem fogja a lábat rendesen és hiába telnek a napok ha időnként ráesek és törik és megint előlről kell kezdenem az összeforrást ...elmegy a szezon
a tűzszerész csávü 1 szál pólóban hatástalanította az 1 tonnás bombát
aszonta ekkora bombánál..tök mind1 mi van rajta