Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó reggeltet emberek !
ti szerettek szopós helyeken motorozni ?
szija,,
Szasztok ...jó reGGelt
na megyek kajálok valamit
áááááá az nagyon kemény lenne de minden finomságot megkeresek amit ismerek. persze a Baglyason is van 1-2 feljáró , ösvény és ott van a bunker 50 m de szopás.
hivd fel a Havrit majd ö csinál nektek olyan turát, garantált a másnapi izomláz,,
meg lesz. bár jobban örülnék ha egy magad fajta Bakonyi betyár vezetne minket a végkimerűlés kapujához.
adj az érzésnek,, hadd szokja a fritze,,,
bele akarom vinni öket a jóba csak most Tés felől indulunka a Zsoltiék telkéről és visssza felé annyira nem vágom az utakat, de majd megoldom
lehet, de azért az antennás hegyre, elvinném öket arra a körre amit a Kátai, meg a Havri motoroztak ki, az a katlanba felfelés aztán a bokornál hirtelen fel jobbra,meredeken, aztán azon a szikla lépcsösön lefelé, azon mennek öt kört aznáp már nem lesznek virgoncak,,
háhá megfordult minden gonosz gondolat a fejemben hogy merre kéne őket szopatni . bár lehet hogy simán lemotoroznka
ákos, ki akarod rugatni a titikot a munkahelyéröl,?
nem tudom de már jó lenne
most hétvégén osztrákokat viszünk a BAkonyba . Titikonak a munkatásait meg a főnőkét azt hiszem .
köszönöm, kűldj egy sms-t ha van gumi űtközö pöcök, és rögtön kűldhetnéd is zsoltihoz ha jössz, vagy ha ö jön ide,,
Megnézem!
Szia Ákos!
Mikor motorozunk?
döme kellene nekem egy olyan gumi pöcök ami nektek van raktáron, és a txt hűtöjéhez kell felrakni, és mint kormány űtközö gumika működik,,
triálozni már szoktam vele, endurora még csira a lábam,,,igy is néha beszarok,,
hablamosols itten espannya,,
hogy van a lábad Bálint?
szia Döme szia Bálint.
Hali emberek ezen a csodás esős reggelen.
Románul mondta.
jah és a mikié is spanyolul beszélt,,,,
szeva döme,, a mult héten hivtalak , és a telefonod spanyolul mondta be hogy nem vagy elérhetö,,, hogy is van ez ,,akarsz rola beszélni,,,?