Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva zoozee,
nem röhög

neked meg kikéne járni a köztársasági elnöknél egy térdszallagrendet
gipsz jakab,,
Ja, meg sem nézem, hogy mi az előzmény! AZt hittem a Zooze féle Mónikára írtad ezt!

Amúgy dehogy nem merem! Simán! Csak találkozzak a Zoozee-val!
hát az ertéelles mónika...a mónikasóból
ja-ja, nyuszi vagy! Üsdd le a mankóval a puhos testét! Ne kíméld!
szia ronis
kijaza monika,?
nem mered, hang vagy,,ugyse mered,,,
mekkora egy köcsög ez a mónika amúgy....úgy széttudnám rúgni a fejét ennek a dagadt kurvának
egészen jol haladok, fél lábbal nekiálltam lakást felujjitani,, ,most éppen szobát festek fűrdöszobát csempézek,, szoval pihenek,,
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, Zoozeeeeeeee, ne bosszants fel! Nem azt modtam, hogy ne gyere csak azt, hogy csendben kell mozogni egy kis ideig arra!

Persze, hogy gyere! Még szép! És ha nem jössz akkor kikockázom a gipszcsizmádat szép triálmotor guminyommal!
kb ez is egy akkora találmány, mint a másik,,
majd húzok a mankóm végére mamuszt nehogy széttépjem az ősgyepet a nagy sodródásban
Szia Bálint!

Na, hogy állsz felépülésileg?

Amúgy egy trial-quad a Scorpa gyárból!
nem baj, hogy én vittem dömével a triálokat oda nektek mert ti nem tudtátok beindítani sem őket
jólvan csak gondoltam arra sétálok és köszönök ...de ha nem akkor nem erőszak a disznótor
ha-ha-ha!

De szerintem azért megértesz gondolom! Ugye? Elég nagy költségvetéssel vágunk bele és nem szeretném ha egy túlbuzgó virágimádó faszkalap mindent tönkretenne!

Pár nap és publikus lesz minden! Akkortól nem csak lehet jönni hanem egyenesen kötelező is lesz!
ez mi ez,?
akkor innentől kezdve a nevetek TTTT.....ez nem a tízentúliak társaságatarkója hanem
TITKOS TITOKTRIÁLOZÓ TEAM
Amúgy lesz trialsuli, de amíg nincsenek teljesen letisztázva a jogviszonyok a területre addig nem szeretném ha sok motoros jelenne meg egyszerre! Mert sajnos köcsög emberek mindenütt vannak akik rögtön felfigyelnek ha nagy a mozgás valahol! Majd amint megvan a terület akkor lehet jönni és akkor ha szólni mert bármely természetvédő gyíkarc.........

Amúgy teljesen másik hely van, nem az ahol találkoztunk, egy ezerszer jobb és ott már jövőre egy nagy versenyt is szeretnénk rendezni!

Majd meglátjuk!

Mindenről lesz beszámoló a www.trialiskola.hu és a www.terepmotorosok.hu oldalakon is!
vagy titok?
jani holnap ott lesztek a titkoshelyen titoktriálozni titokgasgas-sal ?
A Scorpa csinálja! Amúgy valami olyasmi!
miez triálkvad?