Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zozi,azért ha a ktm díler gyerek jár feléd,uszítsd már rá a vasra,hogy legalább tudjuk,kell e dugó mer akkor igyekszem minnél többet melózni
Hát eléggé nagy én farmerból 40-42 est hordok!
úgyhogy akkora méret!
használtak,de én használtam itthon,mennek,nincs gond velük postával együtt 5300
Akkor komolyan érdekelne...És használtak? Mind a 3 lenne 5000? Utalással jó lenne?
bazzeg már kajak elvonási tüneteim vannak...most jöttem barátnőmtől aztán elment a ház előtt egy lc4 és azóta csak arra gondolok
köszi
meg,persze...elmegy levélként,ajánlva meg faszomtudja hogy 300 ft asszem
neked úgyse
Sziasztok!

Zozi mielőbbi jobbulást! Eléggé szar volt így olvasni...
Gyuri, engem lehet érdekelne a ram... Postán megtudjuk oldani?
Nálam eladó 28-as ProGrip crossnadrág, csak 3-4 szer használt, még mosásban sem volt, mert nem lett piszkos. Teljesen jó állapotban, sehol sem szakadt.
skypra feltudnál jönni lenne egy kérdésem
de
nagyon ki vagyok készülve...Andris legalább már motorozhat mondjuk holnap én is megyek majd,viszem a düvilt eredetiségvizsgára
3 giga ddr2 kingmax ram, nem köll valakinek? 5pénz.. az új 4500 csak 1giga..nekem meg itt porosodik
Üdv
Mennyire nagy méret?
Jah használt is érdekel c sak jó állapotba legyen!
te nem tudod milyen szar így hogy nem tudok menni..te mindig motorozol hogy dögölj meg
Hali!
nem tudotok valami olyan helyet ahol olcsóbban vannak cross cuccok!?
Nekem nadrág kellene,jah és valami nagy méret!
pont tegnap vágtam szét megint flexel az eggyik rezomat, mert szana széjjel állt,, amugy szerintem a krom egy kicsit hasznosabb, talán nem ragad meg rajta olyan könnyen a sár,,
hmmm...nem igazán sajna..
jaja, én is ilyeneket néztem. Jobb mint a króm.
Nekem az van rajta gyárilag (ktm) de már rég nem csillog úgy mint ahogy kellene.
Télleg, ugyebár te is 2T vel nyomatod. Nem tudsz valami infót ezekről az okosságokról?
pro circuit rendeltem...de nem azt a csicsás króm cuccot...
inkább a spéci verseny rendszert....azon annyira nem látszik,ha véletlenül horpadna egy kicsit