Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elmentem aludnyi,, érzem ahogy forrnak össze a szallagjaim,,
meg az alagút
jó lesz ... nézegetem
nekem nincsenek,,,
kanál volt nálad,,?
jol hangzik!
te holnap éretségizel bűdös kölke, tanuljá,,,
Gyogyulj meg mert szomorkodni fog a tise és a patak lélküled!
ááááááá, tényleg nincs......

de amúgy megnézted? Tetszik?
szerinted nekünk vannak élményeink terepen?
mondjuk azt nem értem mert meg kellett volna húzódnia....biztos az uri geller
egy kis közvéleménykutatást végzek!

Szeretnélek Titeket megkérdezni, hogy kinek hogy tetszik a napokon belűl beinduló interaktív terepmotoros weboldal?!

http://www.netmuhely.hu/2008/05/

ez még egy ideiglenes cím, az igazi a www.terepmotorosok.hu webcím lesz!

Mindenki mindenhez hozzászólhat majd, és saját maga is szerkesztheti az oldalt a saját híreivel, saját élményeivel, videóival, fényképeivel!

Nos?
Ronis holnap du. ho....?
HAli
bal lábam 4 helyen eltört boka alatt ...két bordám is eltört meg még jó pár zúzódás
srácnak keze ment szét ..egy ujja leszakadt egy fecsúszott tenyerébe és az összes csont eltört a kézfejébe .-...meg ütődések neki is
motornak semmi baja.......
ja amikor beszorult a lábam akkor lelazítottam a lánckerékcsavart......
mennyire nagy a baj?mit mond a dokid?Motorod is sérült?
köszi jani
köszönöm szépen . ugy is tanulnom kéne még elég sokat
ez de gáz,,,
szisztok!

Zoozeekám, gyógyulj meg hamar mert nélküled unatkozik a természet! Azért örülök, hogy nem történt nagyobb baj, bár ez is nagy!
Viszont "kicsit" sikerült ezt meg a jövő hetemet is felborítaniuk a munkahelyemen, úgyhogy egyelőre fogalmam sincs mikor tudok elmászni a ruhákért Talán a vasárnapba sikerül beleszorítani (persze csak ha nem gond), de még ez se biztos
A korához képest egész jól néz ki...mondjuk az idomszett nem biztos hogy mindenhol tökéletesen passzolni fog, de majd megoldod
hát egy nagy meredek felmenőre(csobánka) nem nézett fel a srác hogy zuhanunk már lefelé és nekiindult....lent a sarokban találkoztunk már a vízszintesen szembe...és mikor ordítottam neki akkor sem vett észre és összementünk annyit tudtam menteni , hogy egymás mellé mentek a kerekek...
Meséld el ,hogy történt.Persze ha nem okoz lelki problémát.