bal lábam 4 helyen eltört boka alatt ...két bordám is eltört meg még jó pár zúzódás
srácnak keze ment szét ..egy ujja leszakadt egy fecsúszott tenyerébe és az összes csont eltört a kézfejébe .-...meg ütődések neki is
motornak semmi baja.......
ja amikor beszorult a lábam akkor lelazítottam a lánckerékcsavart......
Viszont "kicsit" sikerült ezt meg a jövő hetemet is felborítaniuk a munkahelyemen, úgyhogy egyelőre fogalmam sincs mikor tudok elmászni a ruhákért Talán a vasárnapba sikerül beleszorítani (persze csak ha nem gond), de még ez se biztos
hát egy nagy meredek felmenőre(csobánka) nem nézett fel a srác hogy zuhanunk már lefelé és nekiindult....lent a sarokban találkoztunk már a vízszintesen szembe...és mikor ordítottam neki akkor sem vett észre és összementünk annyit tudtam menteni , hogy egymás mellé mentek a kerekek...
de amúgy megnézted? Tetszik?
Szeretnélek Titeket megkérdezni, hogy kinek hogy tetszik a napokon belűl beinduló interaktív terepmotoros weboldal?!
http://www.netmuhely.hu/2008/05/
ez még egy ideiglenes cím, az igazi a www.terepmotorosok.hu webcím lesz!
Mindenki mindenhez hozzászólhat majd, és saját maga is szerkesztheti az oldalt a saját híreivel, saját élményeivel, videóival, fényképeivel!
Nos?
srácnak keze ment szét ..egy ujja leszakadt egy fecsúszott tenyerébe és az összes csont eltört a kézfejébe .-...meg ütődések neki is
motornak semmi baja.......
ja amikor beszorult a lábam akkor lelazítottam a lánckerékcsavart......
Zoozeekám, gyógyulj meg hamar mert nélküled unatkozik a természet! Azért örülök, hogy nem történt nagyobb baj, bár ez is nagy!