Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor lehet szopóálarc is ?
jó estét evribodri!
Lesz MX és quad is majd ahogy jönnek a hírek folyamatosan! De mivel ez egy interaktív, blog rendszerű oldal ezért majd mindenki saját maga is szerkeszthet magának! Még most csiszoljuk!

Amúgy nem vagyok ám eltünedezve, ittene vagyok-e.......csak melózok......
Sziasztok Mindenki!
Estét!
Döme, holnap délután mégse jó nekem.
Reggel mikor nyitjátok a boltot?
előszőr azthittem hogy az indexe aztán kiderült hogy a lábtartó
szerencse hogy nem hajlott meg a cső (simsonnak a lábtartója egy hajlított cső)
te is vazze azért jó hogy megusztátok
bááá, vazze, és még el sem tudjuk képzelni a jövö miket hozhat a technologiában,,,
halihó
volt ma egy vicces motorozásom....
quado haver hazadobott robcsival....vicces lehetett kivűlről....
2 nagy állat,gipszel,mankóval...egy 100ccm es robcsin
vagyis meg karcolódott
megjöttem a motolásból
majdnem nekem jött egy simson erdőbe kanyar volt és jött szembe én meg nem láttam...szerencse hogy eltudtuk húzni a kormányt...de neki elhajlott az első lábtartója nekem meg az első villa száram megütődött egy kicsit
itt eddig esett és sütött a nap..mostmár csak szimplán süt a nap. igazi motorolós idő van
én ma már voltam kint a garagéba ujj elsö gumit szerelni a verdára,, bibibiiii, kiváloan tudok térdgéppel térdepelni az elsö gumin és közben két pájszerral eröszakoskodni vele,,
na mikor motorolunk?jövő 7?
én is megyek még mielőtt kapunk egy jó adag lecseszést,hogy mit garázdálkodunk ebben a topicban.
Megyek is innen...elég nekem egy fórumot követni, tudod...férfiak...csak egy felé figyelnek. (Igaz, oda viszont jobban )
akkor megnyugodtam.
ööö...igen. Várj. Megnéztem. IGEN
te meg pasiból vagy.
Hát jó, de te csinos, fiatal csaj vagy, hamvas, kívánatos, mint egy marék szeder, de ÉN?
Éppen készül elrontani a kátéjemet?
Ja, jó volt nagyon...szarul is esett hazajönni...
miért,ha nincsen gasgas-om akkor nem is írhatok ide?
Engem nem fogtok ideszoktatni, mikor nincs is GasGas-om, de ezt kikérem magamnak