Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

uuuuhhhhh, de tuti hely!
Aztat Én nem tudok.............az Én motormárkámhoz (csak, hogy mindenki tudja, ez a GasGas ) olyan még nem kellett!
karbi az jó,mert 620as szereltek 38as meg 40es dellortoval is kipuff a kérdés... egyelőre a dugóm...de hát ha a szelepek megúszták,akkor talán a dugó issss.
szopogassad az álarcodat
szerezzél nekem ócsón dugattyút
Szia Gyurika!

Bocsesz, hogy nem reagáltam egyből, csak elugrottam lefürdeni pffúúúújjjjjj.......vííííízzzz Tiszta lettem, tök szar érzés
leömlőim+ az akrám jó lenne arra a blokkra?
te mit mondasz? de akkor viszont szopás a karbival mire hozzáállítjuk stb stb
azt viszont már te tudod
de akkor meg ha kell akkor lehet hogy inkább a komplett blokk nem? viszonylag friss vizsga van a gépen..és akkor addig lehet mászkálni azzal blokkal nem tudom.
még nem biztos ...de ha kell arra mondom
viszont ingyen kérdezem meg az árakat ...csak hogy képbe legyünk
jó...de már biztos hogy kell?
ja elfelejtettem lenes volt itt nálam és meglátogatott...hozott narancssárga spray-t a gipszemre mert az egészségügy nincs felkészülve a motorszinekre.....csak yamahával kompatibilis gipszek vannak
nem nem nincs
és ami nincs raktáron kint a boltokban az 3 hét mire ideér ....

úgyhogy vedd meg bárhol ahol van a polcról rögtön
de megkérdezem neked amúgy mennyiért kapom én a dugót...de a legrosszabb esetben ott a pinkmotors....39900 a dugó plusz a gyűrűk 10000.....keresel valakit akinek van kedvezménye azt odaadja neked és akkor van wössnered 45 körül kb.
az meg nem rossz
hát elég csúnyán de a 620assal elvileg megegyezik a blokkfél...de mondjuk még nem tudjuk hogy kell e dugó....
Nyakat!

Akkor nem volt amiről tegnap beszéltünk

Jobbulást
akkor az szopóálarc
szeja Jani
he-he........látom nagyon ráérsz!
na mivan? élsz még? 62 pénz a gyári dugó