Filóztam én is, vegyek e kipuffot a gépre.
De végül arra jutottam, marad a gyári, mivel ez is horpad versenyről versenyre sajna
aztán azokat a szép Pro circuit rendszereket nem lenne szívem kitenni ilyen veszélynek
remélem haramosan itt lesz...
mondjuk még a gipsz a lábamon....de már be vagyok sózva...
már 2 szer motoroztam
ahogy jön...egyből pattintom is fel...a váltást meg valahogy megoldom
persze persze, ha azon múlik, hogy motorozni tudj mindenképp. De ha mégidejében rendelem akkor még marad pénzem bőven benyára is amúgy ha 2 hete várod a cuccot akkor bármikor jöhet, én rendeltem már sok motoros cuccot, 13 munkanapon belül mind megvolt
na,akkor legközelebb olyat veszek...
bár ez a mostani is geci jó....az első motorozás után spanoltam rajta..aztán azóta csak fújni kellet...pedig már van benne csomó edzés meg 2 verseny is
16500-ért már azt kaptam amit gyárilag a husabergre tesznek...jó arra nem a legjobb mert szétbassza de 300-as gasgas örökké megy vele.....
250 crossgép 2 szűk évet bírt vele ..nyelezve,árkon, bokron, hóban , sárban, egykerekezve,stb...
az ktm dealer... tud ő is de az nem annyira olcsó ....sőt ott már a did versenyképesebb nála
de megkérdem mindjárt ahonnan én szereztem régebben hátha occsóbért van még....
De végül arra jutottam, marad a gyári, mivel ez is horpad versenyről versenyre sajna
aztán azokat a szép Pro circuit rendszereket nem lenne szívem kitenni ilyen veszélynek