Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok!
Feladvány:

Ki ez a pöcs? http://picasaweb.google.hu/fak...
na halihó,megjöttem a sportnapról... haza fele bementem a ktm pacsirtamezőbe... 62pénz a gyári dugó lehet hogy,akkor inkább 70ért kellene a komplett blokk,ha szar a dugóm, mert a blokk fél elvileg ugyanaz és akkor motorszámmal se kellene játszani
a bordatörés az ilyen nekem is volt már többször is,,, meséljek vicceket,?
előbb tüsszentettem egyet...hát olyan mintha bebasztak volna egy bicskát a bordáim közé és 5 perce nem múlik a fájdalom és kibaszottul szúr..
jahh és fontos hogy azt a kábé nyolcvan darab acél lamellát jo sorrendben tedd vissza,,,hihihii esetleg működni fog,
Vater aztmondta hogy el kell vinni valami szakihoz. mert nemtudom miért azt nem jegyeztem meg
jah amúgy olajos teló
morgen frimen,,

meg lehet csinálni

megáll...kiszed..szétszed...kimos...új szimmering / olaj ...esetleg rossz cucc csere.....összetesz...berak...motorozik
meg
Ha meg hallt a hátsó telóm akkor mit lehet vele csinálni?
morgen
Rendben, vigye csak...
szeva imi, ez a siofoki ismerös barátod, ez mekkora egyszerű egy ember, háromszor jelentkezett be eddig idöpontot lebeszélve hogy mikor jön a cuccokért,minden héten egy ujj idöpont,, aztán többet nem hivott, és persze nem is jött,,,
húúúú....olvastam mi történt veletek, hát mindenkinek jobbulást!
nekem nem jön be az oldal
amúgy jó reggelt mindenkinek
Na jó reggelt Holnap töri szóbeli faszom ki van már a sulival de legalább ma barátnőző éjszakám volt
hogy zoozee is jol ébredjen,, crazy,,
hehehe,, zoozee, még alszik,, enyém az arany,, mit arany gyémánt,,
Jani jó, de a kategóriákból kimaradt az MX...Dávid hova fog írni? (meg én)
Egyébként hol a retkes péniszben kószálsz?
persze, megoldom...néhány módosítás a vázon, ülésen és rá is fog cuppani az az idomszett....
Viszont sajna (mondjuk nekem nem) elviszik a ruhát....jön fel érte vidékről egy srác...
Zoozee-t ne engedjétek hogy saját maga készítse a honlapot....mer' átalakul www.terepmotorosok-szopóálarc.hu oldallá...
az is