rendeltem gázt gázfutárral lehet , hogy ő akar bejönni ...csak még nem tudja ,hogy nem tud
megpróbálom felhívni telón...mindjárt jövök ill. jönnék ha előtte el bírnék menni
mikor megyünk motorozni ?
majd ha tudok pisilni? meg járni ? meg köhögni ?
meg fogok bolondulni vazze......vagy már meg is bolondultam?
lehet így születtem ........
tényleg ronis akkor mikor újra megnyomom a piros gombot nem az intenzíven a vészcsengőt hanem a labancon az önkínlódót akkor már el kell jönnöd egyszer ide hozzám veretni egyet ......akkor már nem fogadok el kifogásokat például olyat, hogy nincs csizmatalpam meg ilyenek stb....bár most nekem sincs csizmatalpam meg ha jól utánagondolok saját talpam se nagyon
különben itt 8 ágra süt a napocska , hogy egyszerűbb legyen a nyűglődésem
na mi a stájsz béláim...
dögrováson vagyok ...ja és szar a lábam ...de a bordáim és az oldalamon érzett fájdalom a legnagyobb ami kitikkaszt....
olyan izomláz szerű van mindenhol bennem , hogy képtelen vagyok mozdulni...
amúgy egy lábon elugrálnék a világvégére ...de jelenleg hugyozni se tudok kimenni
megpróbálom felhívni telón...mindjárt jövök ill. jönnék ha előtte el bírnék menni
például itt egy jó csaj
majd ha tudok pisilni? meg járni ? meg köhögni ?
meg fogok bolondulni vazze......vagy már meg is bolondultam?
lehet így születtem ........
tényleg ronis akkor mikor újra megnyomom a piros gombot nem az intenzíven a vészcsengőt hanem a labancon az önkínlódót akkor már el kell jönnöd egyszer ide hozzám veretni egyet ......akkor már nem fogadok el kifogásokat például olyat, hogy nincs csizmatalpam meg ilyenek stb....bár most nekem sincs csizmatalpam meg ha jól utánagondolok saját talpam se nagyon
különben itt 8 ágra süt a napocska , hogy egyszerűbb legyen a nyűglődésem
tegnap sírtam a dumaszínházon is pedig nevettem volna
kicsi a gyíkom ...főleg most
dögrováson vagyok ...ja és szar a lábam ...de a bordáim és az oldalamon érzett fájdalom a legnagyobb ami kitikkaszt....
olyan izomláz szerű van mindenhol bennem , hogy képtelen vagyok mozdulni...
amúgy egy lábon elugrálnék a világvégére ...de jelenleg hugyozni se tudok kimenni