nekem a régivel volt ez...telefonáltam,1x csak elkussolt,majd fehéren világított,nem reagált semmire...kiégett az alaplap[O03 kuka... az olyan volt mint a te régid wé810
itt halt meg amikor a kórházban ezt még megcsinálta......aztán becsíkosodott......kikapcsoltam, hogy újraindítom de már csak fehér volt a kijelző mindíg......reggel feldugtam kártya nélkül tölteni és most baszakodtam vele és úgy tűnik elindult.
valami kontakt vagy szoftver lehet ...ez se hiányzott
általánosba Kiscsuka bejött a CR-ével suliba (betólta) mert akadály verseny volt
és haza küldték hogy nem lehet motorral menni
(igazgató persze robogóval rohangált Honda Dio )
Kellett neked iskolaidőben motorozni.
Haverral egyszer elintéztük hogy egy napra felmentést kapjunk, sulinak végzett munka címen, de nem kellett mennünk mert addigra annak a m,unkának már vége volt
Így egész délelött motoroztunk, suli elött is elmentünk
Istenem de kúrva jó érzés volt
te mocsok mert nálad pihen a motorom amúgy meg kaptam igazgatói figyelmeztetőt 2007ben,mert másodikat csutkáztam az utcában és hogy hangos a tanulás és zavarja az órákat... mert nem volt 1. órám..picit nevetséges,de hát ez van
valami kontakt vagy szoftver lehet ...ez se hiányzott
sony-ról annyit, hogy az én K310i-men nem működik egy gomb (néha több is) a dzsojsztik jah és nem világít a jobb felső gomb
és haza küldték hogy nem lehet motorral menni
(igazgató persze robogóval rohangált Honda Dio )
Haverral egyszer elintéztük hogy egy napra felmentést kapjunk, sulinak végzett munka címen, de nem kellett mennünk mert addigra annak a m,unkának már vége volt
Így egész délelött motoroztunk, suli elött is elmentünk
Istenem de kúrva jó érzés volt
még nem mentem le
a villanykapcsolóig is kalandtúra volt eljutni...3 méter
Zozi most biztos már indítani próbálja a sok labancot a garázsban