Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kakasos nyaloka, ha jol célzol,,
vagy kés, kisbalta,, ,
esetleg elkezdhetsz lövöldözni is a kapcsolora, az is szokott hatni,,
jedi iskola,: jotanácsok,: - a minél nagyobb tömegű tárgy hajitása a kapcsolo felé, arányosabban nagyobb sikert hozhat,,
hát dobni nem tudok
probáltál már tárgyakat hajigálni a villanykapcsolo felé,? az olyan jedis, és a hatás sem marad el,,
jó lenne amúgy jedinek lenni......10 perce próbálom leoltani a villanyt elindultam már de még tudok írni ezért még nem sokat haladtam
köszi szépen...próbálok....

" tedd vagy ne tedd ...de ne próbáld !" ( YODA ...jedi master)
zoozee,jobbulást kívánok Neked! Minél hamarabb gyógyulj meg!
csak kórházba ne kelljen mennie az embernek na mingyá elmegyek,veszek 1 aux kábelt a kocsiba,hogy legyen zeném aztán még szopok picit a közgázzal majd 3/4 11 felé elindulok
mondjuk mikor jönnek a rendörök okoskodni és egy ilyen nyitna nekik ajtot, asszem lenne nagy futás,,
szerintem a sok eszével ami a fejében van simán berágott egy kaktuszra, és nem engedett a harcbol addog amig a kaktusz harapot,,
oké

még ma úgyis kórház orvosovics orvosov...meg gondolom a rendőrök is jönnek mintha kéne nekik
déltől 3ig ne hívj légyszi,mert kisérettségit írok
húúú ez mi sünkutya ?
mind a kettöt flector-nak hivják, melyikkel akarsz hálni,,,,?

szewa

hát örülök is a bajban , mert könnyen nagyobb bajság is lehetett volna....
van árpád jó munkásember kátéemszerelő és idejön és segít nekem...(a baj , hogy nem csak a te motorod van hanem vagy öt ...sőt tegnap este is betettek egyet)...én ülök persze fotelben....és nézek ki a fejemből.....megállapítjuk mi kell pontosan ..megnézzük árakat ..és hívlak ....mi kéne mennyiért ...
aztán rendel és összetesz......de muszály most rendelni a héten hogy jövőhéten itt legyen minden és össze lehessen rakni már végre
morgen zoozee, gyogyulgass, a járogipszig még várnod kell egy kicsit a lényeg hogy egyben vagy, nézd a jo oldalát, most nem kell oviba menned, hanem helyette egész nap rendelhetsz itt a forumon,,
doktor zoozee rendel, hétfötöl-vasárnapig, reggeltöl -estig, jotanácsokkal forduljanak hozzá bizalommal,,, ( mondom nincs 300ft-os vizitdij,, )
De legalább te nem mentél kés alá...
szia gyurika....

ne is mond .....hát el lett baszva az biztos pedig elég lett volna ha a srác nyitott szemmel motorozik
bár sajnálom mert jó srác és bekapta a faszt ő is......felmentek az ujjai a tenyerébe
tegnap műtötték
még nem tudom mi a pálya nála pontosan
de hogy szereled bazze,ha még azt se tudjuk hogy kellenek e szelepek ill dugó? most tényleg hagyd a picsába,előbb épülj fel